Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Matka 16 detí sa sťažuje, dostáva priveľa peňazí!

Kathy je podľa jej exmanželov hrozná matka
Kathy je podľa jej exmanželov hrozná matka

LONDÝN/BRATISLAVA - Pre Kathy Blackovú (45) z anglického East Hanningfieldu je sociálny systém "vtip". Žena, ktorá čaká 17. dieťa so šiestym mužom, dostáva okrem príspevkov aj alimenty od bývalých manželov a žije zadarmo v mestskom dome za v prepočte 160-tisíc eur.

Kathy, ktorej najstaršie dieťa má 28 rokov a najmladšie jeden, dostáva týždenne okolo 700 eur, za rok si tak prilepší o sumu približne 34-tisíc. Z banky dostáva ďalšie tisíce od jedného zo svojich expartnerov bez toho, aby to malo vplyv na výšku jej prídavkov. Nonšalantne sa nezabudla pochváliť, že výhody systému ju zasypali "príliš" veľkým množstvom peňazí.

Ženu, ktorá mala svoje prvé dieťa v 17 rokoch, však kritizujú nielen jej bývalí manželia, ale aj vlastné deti.  

Podľa Garyho Blacka je posadnutá rodením detí, bavia ju však len dovtedy, kým sú mále. "Stále tvrdí, že je pripravená ísť do práce, keď ratolesti odrastú, ale to skôr umrie pri pôrode," hovorí. Taktiež uviedol, že ho bývalá manželka pravidelne podvádzala a bola hrubá na neho, rovnako ako aj na potomstvo. Údajne ich zvykla zatvárať do skrine alebo im dávala vankúš cez tvár. "Ak to nie je najhoršia matka v Británii, tak je v tesnom závese," dodal.

Jeden z jej synov uviedol, že keď dostala dávky, išla nakúpiť do obchodu a vrátila sa s piatimi debnami piva. Deti však častokrát boli nútené postarať sa o seba sami. Kathy však nikdy nechcela ísť na potrat a tvrdí, že mať toľko detí je požehnaním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu