Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďuro Mokrý odmietol navštíviť dom Veľkého brata

Markizácka rosnička Juraj Mokrý. Zobraziť galériu (12)
Markizácka rosnička Juraj Mokrý.

BRATISLAVA - Krikom a vulgarizmami sa skončila súťažná úloha finalistu Borisa Prihradského (26), v ktorej mohol získať 250-tisíc korún. Spolu s Jánom Bryndzom (27) totiž dostali od Veľkého brata zadanie, aby zatelefonovali tridsiatim slovenským osobnostiam, o ktorých je známe, že túto reality show nesledujú, a presvedčiť ich, aby do dvoch hodín prišli do domu Veľkého brata. Hoci výhru napokon získal práve sympatický Boris, poriadne sa pri nej zapotil!

Svalnatý Rožňavčan si totiž vylosoval známeho markizáckeho moderátora počasia Ďura Mokrého (27). Ten však finalistu pomaly ani nenechal dohovoriť, a hneď sa s ním pošepky rozlúčil so slovami, že musí dodržiavať hlasový pokoj. Borisa síce toto príkre odmietnutie zarazilo, ale nedal sa odradiť a vytočil zabávačovo číslo znova. Tentoraz mu Mokrý chrapľavým hlasom upresnil, že sa práve nachádza vo Vyšných Hágoch a musí si šetriť hlas.

Ale keďže 250-tisíc korún bola silná motivácia, svalovec sa rozhodol pre tretí pokus. Moderátor sa do telefónu ohlásil normálnym hlasom, ale keď zistil, že mu zase volá neodbytný Boris, jeho nálada prudko klesla na bod mrazu. „Myslím, že keď zavoláte Jackovi Nicholsonovi, tak príde,“ poradil mu ironicky Mokrý. Keď mu však súťažiaci vysvetlil, že do domu majú zavolať slovenskú celebritu, markizácka „Rosnička“ už mierne naštvaným hlasom zakontrovala: „Tak zavolajte Catherine Zeta Furkovej, ale nie mne! Nie mne! “

Boris sa však odmietol vzdať bez boja a neistým hlasom sa zabávača znova spýtal, či by predsa len neprišiel. To už Mokrý neskrýval svoje podráždenie a z vykania preskočil na tykanie: „Ver mi, že na tieto pi.....y nemám čas!“ Šokovaný Boris sa nestačil čudovať. A i keď si uvedomil, že veľa riskuje, stavil všetko na posledný pokus. „Choď sa šnorchlovať s Veľkým bratom na Maldivy a mne daj svätý pokoj, jasné?“ vykríkol nazúrený Mokrý a tresol telefónom.

Sympatický Boris teda pri moderátorovi neuspel, ale napriek tomu sa mu podarilo „nazbierať“ dostatočný počet celebrít, ktoré ho do domu prišli navštíviť a vďaka tomu získal štvrť milióna. Z rozhovoru s Ďurom Mokrým však bude mať zrejme dlho traumu. A čo na celú situáciu hovorí samotný zabávač? „Myslel som, že to bol pokus o žart a po štvrtýkrát ma to už naozaj vytočilo, navyše som mal v žalúdku od rána len jeden keksík,“ vyjadril sa dnes už pokojný Mokrý.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu