Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Michaela z Big Brother: Všade meškám

Michaela Rajtárová Zobraziť galériu (18)
Michaela Rajtárová

BRATISLAVA - Širokánsky úsmev nezmizol sladkej devätnástke Michaele Rajtárovej z pier ani vo chvíli, keď sa včera dozvedela, že v súťaži Big Brother-Súboj definitívne končí.

„Čakala som to,“ povedala krátko po tom, keď jej moderátor večera Vilo Rozboril oznámil tesný výsledok diváckeho esemeskového hlasovania. Jej súper 26-ročný Bratislavčan Richard Tkáč ju porazil doslova „o chlp“ - získal 50,42 percenta všetkých hlasov. Svojej rivalke nedoprial výhru ani v súťaži v rozosmievaní, ktorú obom ušil na mieru Veľký brat krátko pred odchodom z domu. Hralo sa o 80-tisíc korún a úlohou súťažiacich bolo rozosmiať súpera. Víťazom súboja sa stal Rišo, ktorý s „plechovým“ výzorom tváre odolával Miškiným grimasám o 8 sekúnd dlhšie ako ona. Rodáčka z Veľkého Zálužia včera musela na celkový bank - 7 miliónov korún - zabudnúť, no z kontajnera Veľkého brata neodchádzala s prázdnymi rukami. V individuálnych súťažiach sa jej totiž podarilo nahrať 75-tisíc korún. Rišo potom nominoval ďalších svoch spoluhráčov - Borisa Prihradského (26) a Jána Bryndzu (27), z ktorých jeden v stredajšom súboji vypadne.

Rozhovor

13:22:06 - otázka od: Kika Ahoj Miška, veľmi som Ti fandila nielen ja, ale aj celá naša rodinka. Komu by si dopriala výhru:-) dakujem vam vsetkym krasne:op teraz je to uz fakt jedno:opale asi janik,ci risko,,

13:23:00 - otázka od: Janina Ahoj kočka, aká je Tvoja obľúbená značka parfumu? nechcem konkretizovat znacky,,a este k tomu mne sa paci prirodzena vona po kupeli a po mliecku:op

13:25:34 - otázka od: spitik ahoj trápna vychodniarka...keby si sa nesprávala ako decko tak by si to aj vyhrala... ja jsom z nitry-to je zapad,,ale nevadi,,keby bolo keby boli by sme v siedmom nebi :op,,osud je osud vsetko je tak ako ma byt,,takze ja spokojena,,

13:26:20 - otázka od: renča Ahoj Miška. Bola si oživením súťaže. Nebola si tak trochu zaľúbená do Peťa? ani tak trochu som nebola zalubena do peta! diky za to "ozivenie":)

13:26:37 - otázka od: Adam ahoj miška som tvoj fanušik hrozne som ti držal palce škod že si vypadla je ti smutno .adam nie je mi smutno, mohol si to vcera vidiet, stale sa smejem:)

13:27:26 - otázka od: Bibka Awojky Miska!!!Velmi som ti fandila.....Bola si fest zlatucka.....Mam na Teba otazku ci nechodis nahodou na Pokec??? Ak hej tak mi napis moj Nick je Bibenka..... Dakujem PA si fest zlata baba.... Biba z Levoče♥♥♥♥♥♥ na pokes chodim, budem sa snazit nick si zapamatat, ale nerucim za to, mam teraz v hlave vela novych informacii. dakujem za komplimenty:)

13:27:43 - otázka od: Stanka A ty si kto? Co si dokazala? Dnes uz hocikoho davaju na ten internet.. vidis, aj ty sem pises:)))

13:28:21 - otázka od: Patrik Ahoj Miska. Som rad, ze si vypadla. Ale aj tak ti prajem pekne Vianoce. Nemyslis si, ze vitaz celej sutaze zijde z dvojice Boris vs Richard? nie, myslim si, ze je to dvojica richard a janik. som rada, ze som ta potesila:)

13:29:05 - otázka od: lucy Si hrozne chuda.. ako to robis? ved v dome som pribrala 5 kil:) jem vela sladkeho, tak to robim:)

13:29:20 - otázka od: Veronika Ahoj!Bola si velmi zlata, drzala som ti palce, skoda ze si vypadla. Dufam ze ta uvidime este na obrazovke. tak dufajme spolu:)

13:29:34 - otázka od: renča Je Janko taký milý ako posôbí na TV obrazovke? pre mna urcite ano.

13:30:07 - otázka od: robert Miska, mala si v skole individualny plan kvoli BB? mam prerusene studium a cakaju ma komisionalne skusky. ak sa podari vybavit individualny plan, budem povdacna.

13:32:04 - otázka od: robert Miska, aki muzi sa ti pacia? originalny s velkou charizmou, ktory ma uputa.

13:32:20 - otázka od: daisy ahoj miška, bola si v BB aj zaľúbená do niekoho? pekný deň nebola

13:33:08 - otázka od: miryk ahoj Mata akurat pocuvam tvoje pesnicky su celkom fajn!Drzim ti palce aby sa ti tak darilo aj najdalej!tak sa maj pekne MIRKKA ja nie som mata, ani ziadne pesnicky som nenahrala, ale inak vdaka:)))

13:33:46 - otázka od: robert Miska, ako investujes zarobene peniaze? na vianoce bude bohatsi jezisko a ked mi nieco zostane, tak nieco vymyslim, teraz sa tym fakt nezaoberam.

13:34:16 - otázka od: robert Miska, ak by nebol BB, je nejaka sutaz, kam by si sa urcite prihlasila? neviem, ci sutaz, ale nieco kde by som sa mohla zviditelnit a kde by to bolo o mne by som vymyslela:)))))

13:34:26 - otázka od: eva Pôsobíš veľmi rozmaznane a naivne, aká si naozaj? rozmaznana a naivna...

13:35:01 - otázka od: Kačena Ahoj ,Ahoj Miška ! Ako sa cítiš na slobode ? Strašne som Ti držala prsty škoda, že to nevyšlo. čo povieš na Borisa dúfam ,že vypadne .Prajem Ti pekný den a stále sa usmievaj pa,pa aj ja si myslim, ze boris vypadne, to neznamena, ze mu to prajem. boris je boris:))

13:35:22 - otázka od: robert Miska, ku komu si si v BB vytvorila blizky vztah, nemyslim milenecky, ale vztah priatelsky, ktory budes chciet nadalej udrziavat? peto, janik, sandra, riso a spol:)

13:36:27 - otázka od: Adam možeš mi dať tvoju mailovu adresu alebo mobilne čislo miška som tvoj fanušik.adam ahoj adam:) chodim na pokec, mam tam otvoreny album, mysim, ze to staci.

13:37:07 - otázka od: Gabika Miška, prečo si v začiatkoch súťaže chodila taká strapatá a neupravená? Ku koncu to bolo super kto Vás styloval, líčil, prezradíš? Všetko dobré .... asi sa mi nechcelo cesat:))) niekedy sa to v tej spartanskej casti velmi nedalo. stylovali sme sa sami.

13:37:51 - otázka od: Erika Miska, chcem ti len tolko, ze sa mi pacis aka si. Vobec nie si trapna svojim vystupovanim. Si zive dievca a som rada, ze si taka aj ostala do konca. Trapni su ti, ktori sa nevedia tesit aj z malickosti. Vela stastia dakujem:)

13:38:22 - otázka od: robert Miska, co si myslis, bolo dost vzrusa v BB alebo to bolo len take flakanie sa?, ak neratam, tie sproste adrenalinove hluposti. adrenalinove hluposti neboli sproste, ale bolo toho malo, hlavne na zaciatku.

13:38:41 - otázka od: ja Ahoj Miška. Čo hovoríš na to že Rišo nominoval Janka? ze ho nominoval, vyberal z troch dvoch.

13:39:19 - otázka od: Jarka Ahoj Miska, bola si zlatucka co budes teraz robit? Prajem vseto naj,maj sa krasne:))) musim sa ucit. dufam, ze ma stretnu aj nejake ine prijemnejsie vecicky, okrem ucenia.

13:39:36 - otázka od: majo Cau Misa! To ty si naschval vravela taky prizvuk? ze nevaaaaadi? a tak?? jasne, ze naschal, preboha:))))

13:39:49 - otázka od: Wendy Ahoj Miška, bola si veľmi zlatá v BB....škoda, že si nevyhrala....ak sa môžem spýtať, v ktorej časti NR bývaš?....som rodena nitrančanka....tak som zvedavá:o)....dík za odpoveď... velke zaluzie

13:40:52 - otázka od: Tana Ahoj Misa,iba sa Ta chcem opytat ci nelutujes ci si sa tam prihlasila-bola to najubohejsia verzia BB aku som kedy videla,podla mna tam vybrali otrasnych sutaziacich,nudnych-ako napr.Sandra,ktora to dokonca dotiahla do finale,co je uz uplny otras.V Anglicku uz bola siesta seria,tu pochybujem ze po takom neuspechu sa niekto da na BB c.2.Co Ti BB dal a co vzal? to, co mi bb dal je vela, novi ludia, nove skusenosti, nove zazitky... nie som reziser ani dramaturg aby som posudzovala ludi, ktori tam boli. a preco pozeras najubohejsiu verziu?:)))

13:41:35 - otázka od: matej preco si mala vcera taku bledu tvar?inak si velmi pekne dievca.a uz nechodis do skoly? dufam, ze chodim:)) to bolo len vela svetla. aj zuby som mala zlte... zabijem sa????:)))

13:42:26 - otázka od: robert Miska, co rada robis vo volnom case? sportujes alebo lenosis? nelenosim, nesportujem, beham po meste, kavickujem, chodim tancovat na technoparty.

13:42:49 - otázka od: ada Ahoj Miska. Na zaciatku si sa mi nepacila. Potom si uz bola celkom fajn a je mi smutno za Tebou. Co hovoris na Sandru? nemusi ti byt smutno, nejako to vyriesim:)))

13:43:35 - otázka od: Ttina7 ahoj Miska! bola si mojou favoritkou ale naoza , skoda ,zesi vypadla budes tam chybat ... ty a riso ste tam boli najlepsi! a to svedci aj o vasich hlasoch,ze tom bolo strasne tesne.ako sa mas vonku? :) papa naozajstnej reality som si neuzila, nebola som este ani doma, ale je to tu super, cakalo ma strasne vela ludi a mam nabity program.

13:44:06 - otázka od: Iva MISKA SI UPLNE FANTASTICKA!!!!!! CELA MOJA RODINA AJ TRIEDA TI DRZALA PALCE:))) MAM SICE IBA 11,ALEE TIEZ SOM PRESTALA JEST MASO.RYBY SU AJ TAK OVELA CHUTNEJSIE.VELA STASTIA A PEKNY DEN =) IVA aj ja jem iba rybicky, su dobre a zdrave:)

13:44:40 - otázka od: bmw Preboha, Ty si tam vobec nemala byt, IQ - hupaci konik presla som psychologickymi testami, takze... obrat sa na pani doktorku

13:45:15 - otázka od: MIRKA AHOJ MISKA JA SOM TI FANDILA SI SUPER.RANO SOM TA SALEDOVALA V TELERANE NECHCELA BY SI BYT MODERATOKOV? jasne, ze chcela, konecne si to niekto vsimol:) uz mi len zohnat job:)))

13:46:04 - otázka od: robert Miska, co by si za ziadnu cenu neurobila s castou penazi, ktore si si zarobila v BB?? to, co by som nechcela urobit. neprefetoval by som ich:)

13:46:44 - otázka od: petko z trnavy nazdar misa, bola si fakt odporna,skoda ze v reality show sa nemozu bit male deti jak ty, mohli ta obcas preplesknut na reset.ten tzv.peto humor nechapali ani deti v materskej,sorry,bola si fakt hnus, som rad ze si vypadla a nesplnila sa koketova prognoza ze to vyhra taka pipina jak ty.inak zelam pekny den. jak vies, ze to nevyhra pipina???:)))

13:47:00 - otázka od: janka ahoj miska mas perfektny hlas... ty mas perfetkne pismo:)))) dakujem:)

13:47:23 - otázka od: ja na začiatku súťaže si sa mi nepáčila, ale teraz je škoda že si vypadla. Ten tvoj ruský prízvuk :o) niekomu vadil, niekomu sa pacil, tak si vyber:))

13:47:42 - otázka od: ace mas uz nejakeho chlapa? nie, ale hlaste sa:)))

13:48:26 - otázka od: Ivan Ahoj. Podla mna je na tom najlepsie Boris: ma v dome najvacsiu sancu si sexualne uzit (Sandra a dvaja teply brtia). Nebude chciet produkcia takto zvysit sledovanost, co ty nato? bb nie je o sexe, podtitul je suboj. s dalsimi podobnymi otazkami sa prosim obratte na produkciu a dramaturgiu.

13:49:59 - otázka od: Erika Ahoj Miska, podla coho si vyberas otazky na ktore odpovies? Vela stastia. Erika na otazky, ktore sa opakuju z casovych dovodov neodpovedam, dakujem za porozumenie.

13:50:38 - otázka od: robert Miska, akim ludom sa vyhybas? Ktore ludske vlastnosti nemas rada a si si vedoma nejakej svojej vlastnosti, ktora ti sama na sebe vadi a chcela by si ju zmenit? vsade meskam, to by som si mohla odpustit:) nemam rada podrazackych a falosnych ludi.

13:52:04 - otázka od: kubo Miška, si veľmi sympatická kočka ... krásna, milá, inteligentná ... aký je Tvoj ideál chlapa:-) ideal neexistuje, stacil by milan z komarna:))))

13:52:29 - otázka od: pavla Ahoj Miska.Moc som ti fandila,posielala som ti hlasy.Ako je vonku?Uz si sa stretla s Petom Petrovicom? stretla som sa s nim hned vecer. este som toho vonku vela nestihla.

13:52:53 - otázka od: Zuzka Ahoj velmi som ti vandila v BBS a je mi luto ze si vypadla. Komu budes teraz fandit a kto alebo ti bude najviac co ti bude najviac chybat?? :-D cely dom, cela sutaz, action a ludia.

13:54:02 - otázka od: bigacka Ako si reagovala na to,ze BBS nema skoro ziadnu sledovanost??Vela stastia pravem :))) ja sa tesim, ze som dostala sancu byt v bb. to, ci to vonku ludia sledovali, alebo nie, nijako neovplyvnilo moj pobyt. trochu ma mrzi, to nedocenili.

13:55:10 - otázka od: jozo Zaujímalo by ma, či sa otec nevolá Karol a či nechodil na elektrotechniku do Piešťan? ano, moj otec sa vola karol a chodil na elektrotechniku do piestan. presny zasah:))

13:55:43 - otázka od: monika Mišelka, ako je možné, že si pribrala 5 kg a stále vyzeráš fantasticky? stále pekná a pohodová ... sladkosti robia divy, daju vela energie a vycaruju usmev:)))

13:56:12 - otázka od: suwo ahoj Misickar, kedy budes na azete? Snad by sme mohli ist niekedy na puncovy kolacik...a tam viac pokecat dakujem za zverejnenie nicku:))) ked sa dostanem domov na chat, snad zajtra...

13:56:53 - otázka od: katka Ahoj Miska!! Preco mi nechces odpisat???Velmi som ti fandila.. dakujem za fandenie a odpisujem na otazky, ktore sa neopakuju:) mam malo casu, maj sa krasne.

13:57:49 - otázka od: toso Neliezol ti Tony na nervy, Louis bol v pohode, ne? jasne, v dome bb nam pustali vyvolenych, takze to urcite vyhra linda:)))))

13:59:35 - otázka od: kacka ahoj Miska...dufam ze sa niekedy chystas zbehnut este na nejaku tu techno akocosku...parkrat som ta uz videla...:)))) jasne, chystam sa, ved som nezomrela, zijem dalej:)

14:00:17 - otázka od: jano Nebola si naštvaná keď mala na tebe pani Máziková tú blbú poznámku. Inak si bola super! nie, ja mam 75B a ona asi o trosku 5x vacsie. to je realita, to sa neriesi.

14:00:56 - otázka od: Robert Ahoj Miska,neplanujes sa po sutazi venovat drahe v soubiznise? ak by sa to podarilo, tak neva:)

14:01:52 - otázka od: Robert Miska, kedze ta uz scasti pozname, tak cim by si sa este snazila, to o sebe.este zatraktivnit, cim by to bolo nove a originalne?? kazdy den je novy a originalny, takze aj ja sa snazim byt kazdy den ina...

14:02:09 - otázka od: Daniela Ahoj Miska, je mi fakt luto, ze si vypadla zrovna ty. Reality show sice nesledujem pravidelne, ale tvoj podrezany jazyk sa mi velice pacil. Prihlasila by si sa opat do takej reality show? ano prihlasila.

14:02:49 - otázka od: Travis Wiem, že sa Ťa na to veľa ludí pýta, ale nedá mi to. Ako si sa cítila po tej tesnej porážke? Netúžila si sa vratiť späť do vily? zatial som si vobec neuzila realitu, takze ziadny dramaticky pocit z toho nemam. za to tyzden to aj tak konci.

14:03:01 - otázka od: evelin si skareda ako noc, neva? nevaaaadi:)

14:04:09 - otázka od: Karolina Cau Miska,to som ja Karola z BB :))) Uvidime sa 18. na zaverecnej lajfke :)))Tesim sa na vsetkych :) aj ja sa tesiiim:) si zlata, ze si sa ozvala, ja som sa este neozvala nikomu, lebo nemam simku. ja pridem pravdepodobne aj v stredu.

14:04:40 - otázka od: Jakub Ahoj Miška, aký štýl oblečenia preferuješ. Myslím, že máš veľmi dobrý vkus:-))) ostaň taká aká si, veľmi Ti to pristane a si strašne zlatučká mam rada farebne veci a sialene:) vsetko!

14:05:16 - otázka od: Tatiana Ahoj ,nemyslis si ze na tuto sutaz si bola este nezrela...chovala si sa ako totalne rozmaznane decko,nemohla som ta vystat,kvoli Tebe som BB aj prestala pozerat,celkovo to nemalo uroven,ale ty si tam zrala nervy kazdemu.Dufam ze si aspon troska dozrela,ze si sa naucila prisposobovat aj inym nazorom,a pocuvat druhych.Lebo s takou povahou to daleko nedotiahnes!!! dotiahla som to tyzden pred finale:)))

14:06:23 - otázka od: Laco Ahoj Michaela Otázka prečo si taká sladká ako zákusok? este si ma neochutnal:)

14:07:25 - otázka od: katka Ahoj Miska. Nebola si niekedy nahodou v Sturove? :)) bola, pred dvomi rokmi cez leto na tyzden.

14:07:34 - otázka od: peto mas frajera?bola si uz zalubena? nemam, bola.

14:08:11 - otázka od: tajnyCtitel Druhy pokus (vylepseny): Miska si najkrajsia, najmilsia, najzlatsia (Myjavska) krasavica hahaha...neovladol som sa :-) Dali ste sa s Petom dokopy, ale pravdu (aj ked bude pre tvojho tajneho ctitela kruta) ;-) ja nie som z myjavy ale z nitry. ale dakujem za strasne pekne komplimenty.

14:09:04 - otázka od: mata Ahoj.zdalo sa že Mišo ta nemá moc rád, čím to podľa teba bolo?čo pozitívne ti táto súťaž dala? miso bol rovnaka natura ako ja, trvdohlavy, musel mat vzdy posledne slovo.

14:09:10 - otázka od: peteraj nie si ty nahodou ta kacica?? som

14:09:29 - otázka od: misena ahoj miska!ako sa citis po vypadnuti?bola si tam asi jedina normalna!teraz som sa ostrihala a dala som si ofinku kazdy co ma stretol povedal ze vypadam presne ako ty ja ziadnu podobnost nevidim takze neviem! posli fotku, uvidime:)

14:10:24 - otázka od: jannica Ahoj Michalela - koľko máš súrodencov. Mam jedneho brata, mladsieho.

14:11:15 - otázka od: Borka Ahoj Miska, PROSIM PROSIM PROSIM napis aku farbu na vlasy pouzivas, lebo mas super odtien. PROSIM napis znacku a odtien. Dakujem. Bola si super, skoda ze si vypadla. dakujem, mam dvoj-trojfarebny melir, znacku ani odtien neviem, ovlada to moja kadernicka.

14:14:05 - otázka od: robert Miska, kam by si najradsej vycestovala na dovolenku alebo na rok prazdnin a koho by si si vzala so sebou? vzala by som minimalne vsetkych tych, ktorí boli vcera v studiu. a sla by som niekam, ked je more, teplo a slniecko.

14:15:01 - otázka od: Duško Miška, v Tvojej rodnej i vedľajšej blízkej obci mám kopu rodiny, takže reprezentuj nás aspoň tak ako doteraz. Zrejme sa Ti už cnie za domovom? dakujem, samozrejme, ze sa tesim domov, do mojej postele, bez neoniek.

14:16:24 - otázka od: miška no ZDRASTVUJ! len som Ti chcela, ze si strasne milo pojasena , obcas ides trosku nahlas, ale inak v poho. tak stastnu ruku pri mature, budem na Teba mysliet. a dufam, ze Ta este niekde uvidime in ACTIOOOOOON. nenechaj na seba zabudnut. a ak chces otazku, tak by ma zaujimalo, co si prosis od Jeziska. ale take, co sa obycajne da najst pod stromcekom /teda nie lasku, stastie, celosvetovy mier,.../ DAKUJEM. pa. tiežmiška take auticko by potesilo:))))))

14:16:43 - otázka od: boika ..inac kto zacal stou ruštinou nejak som nepostrehla...nebodaj ty?:o) janik a chytili sme sa na to aspon styria.

14:16:59 - otázka od: robert Miska, rada flirtujes? ak je s kym, tak velmi rada:)

14:18:08 - otázka od: gold Ahoj Miši, bolo vidieť, ako si sa tešila keď si vyšla z toho väzenia. Ty si typ veselý a znášať tam tie somariny od každého to je nič moc. Chcem ti poradiť, aby si sa veľmi nesmiala lebo máš veľké zuby. velke zuby su pekne, ale budem sa smiat odteraz menet, dobra rada nad zlato:)

14:19:06 - otázka od: Klyago Ahoj Miška...Chystaš sa po strednej škole na Výšku????? Ak ano tak kde???? chystam. zurnalistika a masmedialna. dufam, ze som nezmeskala termin prihlasky.

14:19:19 - otázka od: jerry ahoj, kolko merias? do vysky:) 170 cm

14:20:29 - otázka od: alex ♥ ahoj miška mas priatela? prosim ake si znamenie?♥ posledny krat. priatela nemam! a som rak.

14:21:28 - otázka od: Kiko Miška, ja Ťa tááááák strašne ľúbim, vezmeš si ma za muža???? vezmem, ked budem velka:)))

14:22:12 - otázka od: janoLM co by si povedala na sex??? co to je???

14:23:13 - otázka od: robert Miska, povedali vam, kto sa skryva za tym hrozne zmodulovanym hlasom BB?? viem, ale nepoviem:)

14:25:14 - otázka od: Jozef Nemáš chuť na kávu? ano mam a preto koncim:) idem na kavu, trochu si oddychnut:) dakujem vam za otazky, bolo toho strasne vela, takze som neodpovedala na vsetky. ked budem mat prilezitost, rada na ne odpoviem:) misa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu