Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V dome Veľkého brata aj u Vyvolených horelo

U Vyvolených sa nebezpečné plamene objavili po skrate na elektronickom ohrievači a čerpadle bazéna. Zobraziť galériu (2)
U Vyvolených sa nebezpečné plamene objavili po skrate na elektronickom ohrievači a čerpadle bazéna.

BRATISLAVA - Náhoda? Vo vile Vyvolených aj v dome Veľkého brata úradoval v utorok večer oheň. V luxusnej vile sa nebezpečné plamene objavili po skrate na elektronickom ohrievači a čerpadle bazéna, v kontajneri v Záhorskej Bystrici sa zas vznietili fosforeskujúce zvieratká nedbalo položené na tienidle lampy.

Hnev Oravčana Tonyho Ferletjaka (34) voči Španielovi Aimanovi Luisovi Sanzovi (27) ešte nestihol ani vychladnúť a vo vile VyVolených bolo opäť horúco! Trojica súťažiacich Luis, Richard Janiga (25) a Michal Fraš (22) sa zabávali vonku vo vyhriatom bazéne, keď odrazu španielsky študent zakričal: „Vylezte von! Niečo tam horí!“ A naozaj. Z dreveného obloženia pri bazéne, kde je uložené „elektronické srdce“ ohrievania a čerpadla, sa valil hustý čierny dym. Prehorela totiž izolácia jedného z káblov.

Aj obyvatelia domu Veľkého brata mali v utorok večer ťažkosti s dýchaním. Problémy im spôsoboval dym vychádzajúci zo spálne. Prvý si horiacu lampu všimol Bratislavčan Richard Tkáč (26). „Ježiši, ja viem, prečo! To sú tie umelé zvieratká. Dal som ich tam, aby sa nabili a v noci svetielkovali,“ uvedomil si svoju chybu Ján Bryndza (27). Jeho nedbalosť „ocenil“ Veľký brat kritikou a upozornil ostatných obyvateľov svojho domu, aby nepoškodzovali jeho majetok a neohrozovali vlastné životy. V opačnom prípade vinník z kontajnera poletí!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu