Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bude Cinkota moderovať Vyvolených?

Dušan Cinkota Zobraziť galériu (6)
Dušan Cinkota

BRATISLAVA - Od drog až k VyVoleným! Známy herec a režisér Dušan Cinkota (34) si brúsi zuby na miesto moderátora druhej série jojkárskej reality show VyVolení. Nahradiť by mal Michala Hudáka (36), ktorý vysoké pracovné nasadenie a stres nezvládol, a preto sa dobrovoľne vzdal lukratívneho fleku. Dostane Cinkota od Jojky šancu aj napriek svojej drogovej minulosti?

Veď česká Prima prižmúrila obe oči nad narkomanskými aférami svojej moderátorky Terezy Pergnerovej (31). „Ja ešte netuším, čo mi Jojka navrhne, potom to zvážim a uvidím, čo bude ďalej. Nechcem teraz k tomu nič viac hovoriť,“ poznamenal Cinkota na margo dobre honorovaného miesta v druhej sérii VyVolených. Pre abstinujúceho narkomana by však rola moderátora v náročnom projekte bola veľkou zaťažkávacou skúškou. Veď vysoké pracovné nasadenie, stres a nedostatok spánku boli hlavnými dôvodmi, pre ktoré Hudák z reality show zdupkal.

Meno talentovaného herca Dušana Cinkotu sa v minulosti skloňovalo v súvislosti s drogami. Prvýkrát sa o jeho závislosti začalo hovoriť na jar roku 1996, keď neprišiel na premiéru divadelnej hry, v ktorej účinkoval. O päť rokov neskôr sa opäť ocitol v drogovom bahne a bol obvinený z nedovolenej výroby a držania drog, za čo si odsedel 13 mesiacov natvrdo. Svoju závislosť od drog verejne priznal po úspešnom absolvovaní protidrogového liečenia a od toho času prešiel mnohými životnými skúškami - od vyhadzovu zo zvolenského Divadla J. G. Tajovského až po problémy so splácaním pôžičiek či bývaním.

Drogy poznačili aj život českej moderátorky VyVolených Terezy Pergnerovej. Plavovláska však zatiaľ svoju úlohu pred kamerou zvláda na výbornú. Ako sa vyjadrila ona sama, práve práca jej dáva silu. Na včerajšom konkurze do populár nej reality show sa okrem Cinkotu zúčastnili aj rozhlasoví spíkri. Ako obstál herec v silnej konkurencii mladých moderátorov, nie je zatiaľ známe.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu