Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Túži Vilo Rozboril po fleku u konkurencie?

Že by Vilo Rozboril propagoval konkurenciu? Zobraziť galériu (11)
Že by Vilo Rozboril propagoval konkurenciu?

BRATISLAVA – Že by stres? Moderátor reality show TV Markíza Big Brother-Súboj Vilo Rozboril (38) je už asi prepracovaný. V nedeľnom priamom prenose sa zrejme vykašľal na lojálnosť k svojim chlebodarcom a so vztýčeným ukazovákom a prostredníkom spravil priamo na kameru gesto, ktoré si diváci spájajú s jojkárskou reality show VyVolení.

V nedeľu večer - počas priameho prenosu z markizáckeho štúdia, Vilo Rozboril ako vždy za bujarého potlesku privítal všetkých divákov. Ešte skôr, ako sa spojil s domom Veľkého brata, tanečným krokom sa otočil ku kamere a ukazovákom a prostredníkom pravej ruky "strihol" výrazné véčko. Bez zaváhania však pokračoval v naučenom monológu. Kto si myslel, že sa to stalo nedopatrením, toho Rozboril o pár minút vyviedol z omylu. Znovu ladná otočka a znovu véčko priamo do kamery.

Že by kŕč alebo zvyk z minulosti, keď Rozboril uvádzal zábavnú reláciu VILOmeniny? „Určite som tým nepropagoval konkurenciu,“ povedal rozhodne na margo slávneho gesta moderátor a dodal, že spomínané véčko charakterizuje víťazstvo. Či tým moderátor mienil svoje víťazstvo, nevedno, kňažkovci sa však takejto skrytej reklame určite potešia...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu