Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Big Brother: Z finalistov bezdomovci

BRATISLAVA - Veľký brat je nevyspytateľný. Svalnatý Boris Prihradský (26) si jeden deň užíva blahobyt a na druhý je z neho už žobrák! Vo štvrtok večer sa tento sympatický svalovec stal tisícim návštevníkom spovednice a pri tej príležitosti mu Veľký brat pripravil luxusnú večeru a ako dezert k nemu na „pokec“ poslal slovenské celebrity.

Pocit luxusu si však nevychutnal dlho. Včera už spolu s Michalom Držkom (22) žobral v centre Bratislavy... Falošná brada, starý špinavý kabát, ufúľaná tvár a v rukách hudobné nástroje. Takto vyzerali obaja finalisti, ktorí od Veľkého brata dostali tajnú úlohu - za hodinu vyžobrať čo najviac peňazí.

S úlohou zúbožených bezdomovcov sa Boris aj Michal okamžite zžili a aby pôsobili dôveryhodnejšie, nacvičili si dokonca hudobný program. Športovec Boris hral na flautu, sympatický Mišo si vybral bubon. Ani jeden z nich však netušil, že ich pri tom sleduje skrytá kamera markizáckeho štábu. Okoloidúci boli štedrí a Borisovi sa za hodinu podarilo vyzbierať niekoľko stoviek. Aj napriek dobrému maskovaniu ho však dve študentky spoznali: „Borisko, to si ty? Z domu Veľkého brata?“ A keď sa presvedčili, že je to skutočne on, veľkoryso mu podarovali jednu korunu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu