Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Michal: Chcem psychológa! A hneď!

Michal bol správou o tehotenstve svojej priateľky poriadne šokovaný.
Michal bol správou o tehotenstve svojej priateľky poriadne šokovaný.

BRATISLAVA - V dome Veľkého brata sa klame jedna radosť! Tento týždeň sa totiž nesie v znamení lží. To však súťažiaci netušia. Prvý, kto Veľkému bratovi naletel, bol sympatický Michal Držka (22), ktorému priateľka v spovednici cez zvukový záznam oznámila, že s ním čaká dieťa. Šarmantný Myjavčan ostal ako obarený. Dokonca si vyžiadal rozhovor so psychológom a zvažoval aj odstúpenie z hry...

"Je veľká pravdepodobnosť, že spolu čakáme bábätko. Veľmi ťa ľúbim, veľmi. Neurob prosím nič, čím by si nás mohol ohroziť," znel spovednicou hlas Michalovej priateľky Tatiany. Tmavovlasého fešáka informácia o jeho potenciálnom otcovstve poriadne šokovala. Netajil sa, že s niečím podobným vôbec nerátal. Sympatický študent potom niekoľko hodín zvažoval všetky alternatívy, ako by mohol vzniknutú situáciu riešiť. Na margo interrupcie však povedal: "Toto rozhodnutie je vecou ženy."

Neskôr sa do spovednice vrátil a požiadal Veľkého brata, aby mu umožnil stretnúť sa s priateľkou a poradiť sa so psychológom. Veľký brat mu však dovolil poslať Tatiane iba odkaz. "Pokiaľ si nebudem istý, z domu neodídem. Aj keď pôvodne som o tom uvažoval. Dúfam, že to nevyzerá, že na teba kašlem. Nech sa ti darí, nečakal som to. Chcel by som ťa vidieť. Ak by sme sa stretli, bolo by to ľahšie," odkázal "tehotnej" priateľke. No zjavne sa sa mu neuľavilo. Ktovie ako zareaguje, keď sa dozvie, že nič z toho nie je pravda.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu