Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Zuzana nezvládla ani druhú opravnú skúšku

Zuzana vyletela aj z opravného termínu skúšky z ekonómie! Zobraziť galériu (10)
Zuzana vyletela aj z opravného termínu skúšky z ekonómie!

BRATISLAVA - Moderátorke Zuzane Belohorcovej (29) to v škole poriadne škrípe! Odkedy sa stala moderátorkou markizáckej reality show Big Brother-Súboj, ide štúdium masmediálnej komunikácie na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre zrejme bokom. Veď Zuzana už vyletela aj z opravnej skúšky z ekonómie!

Prvý neúspešný test zo základov ekonómie mala Zuzana Belohorcová absolvovať pôvodne už začiatkom leta, no tento termín si presunula až na koniec augusta. Ani to jej však nepomohlo, keďže mala plnú hlavu starostí s kastingami do reality show Veľkého brata. Zo skúšky vyletela aj napriek svojmu slávnemu menu. Moderátorská práca jej dáva zabrať, a tak si ani nestihla všimnúť, že termín opravnej skúšky sa neodvratne priblížil. Písomný reparát z ekonómie je predmet, na ktorý sa nestačí len tak mrknúť. Z minulotýždňového opravného termínu odchádzala Zuzana opäť s dlhým nosom.

„Myslím si, že pri tom návale práce, ktorý mám, sa to stáva,“ zverila sa plavovláska, ktorá je od októbra študentkou tretieho ročníka masmediálnej komunikácie. Do konca kalendárneho roka však musí mať uzavretý predchádzajúci ročník a odovzdať index. „Čaká ma ešte jeden opravný termín, a tak dúfam, že tých pár bodov, ktoré mi chýbali, dobehnem a skúšku zvládnem,“ odhalila svoje predsavzatie študentka. V tom prípade sa však bude musieť poriadne snažiť. Plný počet bodov pri tejto skúške je 60 a podľa zistení Nového Času sa atraktívna Zuzana „dopracovala“ iba k 19 bodom... V niečom si ale polepšila. V prvom teste nazbierala len osem bodov. Otázkou zostáva, ako mieni zvládnuť zimný semester, keď práve v tomto období bude reality show Big Brother vrcholiť? „Nemusím už teraz cestovať z Prahy do Nitry, ako to bolo pri predchádzajúcich dvoch ročníkoch. Práce je síce vyše hlavy, ale aspoň ubudla vzdialenosť. Takže do konca roka to už určite zvládnem,“ s nádejou v hlase dodala Zuzana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu