Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Martina Šimkovičová bola šokovaná zábermi z domu Veľkého brata

Bartošíkovú zábery zo Silviinej rozlúčky so slobodou poriadne šokovali. Zobraziť galériu (7)
Bartošíkovú zábery zo Silviinej rozlúčky so slobodou poriadne šokovali.

BRATISLAVA - Moderátorka Športových novín TV Markíza Martina Šimkovičová-Bartošíková (34) zažila riadny šok! V utorok v noci prijala pozvanie do relácie Big Brother-Súboj Late Night, kde sa mala s divákmi podeliť o zážitky z vlastnej svadby. Nakoniec z toho nič nebolo, pretože nočná šou nabrala úplne iný smer. A výrečná Martina z toho stratila reč...

Horúcou témou nočnej relácie mala byť svadba Silvie Rumanovej (22), ktorá sa nedávno v dome Veľkého brata vydala za Zdena Timka (31). Práve Martina mala k tomu čo povedať, keďže sama nedávno išla pod čepiec. "Mala som sa s divákmi podeliť o zážitky zo svadby," povedala na margo pozvania. To, čo však nasledovalo, malo od témy svadba poriadne ďaleko. Zrazu sa hovorilo o divokých sexuálnych orgiách v dome Veľkého brata. Na obrazovke sa objavil klip, kde Tomáš Koketa Lednický (27) predviedol drsnú "one man show". S ohľadom na vulgárnosť týchto záberov sa ich komentovaniu radšej vyhneme.

Martine doslova vyrazili dych. "Tieto ukážky som predtým nevidela. Hovorili mi, že to bude pikantné, ale že až takto, to som netušila," priznala sympatická moderátorka. Keď prišli na rad zábery, kde si Silvia s Denisou Mečiarovou (21) užívali v spoločnosti striptérov, moderátorka športu sa nestačila čudovať. "Kto vie, ako by to dopadlo, keby tam neboli kamery," podotkla s úsmevom mamička dvoch detí. To však ešte nevedela, čo ju čaká. Necenzurovaná ukážka zo sprchy, kde sa už alkoholom podgurážené finalistky poriadne odviazali a predviedli lesbický sex, Martinu úplne vykoľajila. Výraz jej tváre hovoril za všetko a len ťažko hľadala slová.

Do trápnej situácie zasiahli samotní hostitelia - Z. Belohorcová a P. Lengyel, ktorí požiadali réžiu o zaradenie reklamného bloku. Po jeho skončení už Martina komentovala ukážky slovami: "Je to reality show a ide o veľké peniaze. Ľudia asi spravia hocičo, aby sa začlenili do kolektívu."
Markíza si utorkové fiasko v priamom prenose nepriznáva. "Podľa nás sa táto relácia neodklonila od témy. Nočný magazín mapujúci pikantnejšie situácie v dome priniesol obrazový materiál o tom, čo sa dialo na Silviinej rozlúčke so slobodou," vyjadrila sa hovorkyňa televízie Ivana Semjanová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu