Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Silvia z Big Brother: Manžel ju sekíruje!

Medzi novomanželmi Timkovcami to škrípe už po 3 dňoch od sobáša. Zobraziť galériu (3)
Medzi novomanželmi Timkovcami to škrípe už po 3 dňoch od sobáša.

BRATISLAVA - Toto má byť to šťastné manželstvo?! Už v nedeľu - tri dni po sobáši exfinalistky markizáckej reality show Big Brother-Súboj Silvie Rumanovej (21) s priateľom Zdenom Timkom (31) - bolo jasné, kto má v tomto vzťahu navrch.

Arogantný blondiak svoju snúbenicu najskôr dotlačil do svadby, neskôr naliehal, aby odstúpila z hry o 10 miliónov korún a na nedeľňajšej afterparty s vyhodenou finalistkou Viktóriou Szalaiovou (27) svoju krásnu manželku prinútil ísť domov po pár minútach.

I keď sa Silvia k Veľkému bratovi prihlásila na Zdenovo naliehanie, práve on bol tým, kto jej zahatal cestu k vytúženým miliónom. Obľúbená finalistka si pobyt v markizáckom kontajneri užívala plnými dúškami, až kým nezasiahol Zdeno. Najskôr ju pred televíznymi kamerami požiadal o ruku a natešená čiernovláska bez váhania súhlasila. Už vtedy sa mnohí zamýšľali nad tým, či je toto gesto naozaj spontánnym vyznaním lásky, alebo len Zdenovou poistkou. Veď aj kyticu, s ktorou svoju lásku žiadal o ruku, zaplatila Markíza...

Keď Silvia v návale emócií súhlasila aj so svadbou, prišla zo strany snúbenca ďalšia nekompromisná požiadavka. Keďže sa nedokázal prehryznúť cez Silviino vyčíňanie v sprche s Denisou Mečiarovou (21), dal svojej neveste ultimátum. "Ak z markizáckej šou neodstúpiš, zo svadby nič nebude!" znela jasne jeho výzva. Aj tomuto Zdenovmu rozmaru Silvia vyhovela v naivnej predstave, že z jeho strany ide o prejav žiarlivosti z lásky. A tak šancu zvíťaziť v boji o veľké peniaze nenávratne hodila za hlavu.

Silvia svojím správaním zaskočila aj bývalé účastníčky šou Veľký brat. V úlohe "cepovanej" žienky si ju totiž nik nevedel predstaviť. A predsa je to tak! Z nedeľňajšej rozlúčkovej párty s čerstvo vyhodenou Viktóriou Szalaiovou, kde sa Silvia Rumanová mohla stretnúť so všetkými vyradenými spoluhráčkami, odišla medzi prvými. Samozrejme, na Zdenov podnet! Ako zámienku na náhly odchod mu poslúžila maličkosť - nemal si kam sadnúť! "Ideme preč, nebudeme sa tu nikomu doprosovať o stoličku," precedil medzi zuby a vliekol Silviu k východu. Tá sa však zjavne mala chuť zabávať...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu