Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ľudmila, toto ti tak ľahko neprejde!

Vzniká vo vile nový pár? Zobraziť galériu (9)
Vzniká vo vile nový pár?

BRATISLAVA - Priateľ VyVolenej Ľudmily Matisovej (26) Giuseppe Mantovani zúri! Po tom, ako bol cez internet svedkom horúceho flirtu svojej polovičky a jej kolegu z vily Martina Kika Novakova (33), ho išiel trafiť šľak! Okamžite zrušil všetky pracovné povinnosti v Taliansku, rezervoval si mimoriadnu letenku a už zajtra chce v Jojke urobiť poriadne „rošambo“. Ľudmila, tento úlet sa ti len tak neprepečie...

Finalistka reality show TV JOJ VyVolení Ľudmila Matisová je Kikovým "objektom" už dobrých pár týždňov. Jeho pokusy o zblíženie boli vždy odvážnejšie, no ona im dosiaľ vytrvalo odolávala. Tvárila sa hrozne zaľúbene, jej srdce malo patriť len a len talianskemu frajerovi Mantovanimu a Kikovi sa okrem pohľadov a pár letmých dotykov neušlo nič. No v nedeľu v noci musela plavovláska na svoj päťapolročný vzťah a "úprimné" city zrejme pozabudnúť...

Vo víre divokej zábavy, ktorú rozbehli dievčatá striptízom, sa poriadne rozšantila. Predviedla zvodný tanček a neadresovala ho nikomu inému ako Kikovi. Hľadela mu priamo do očí, vyzývavo sa okolo neho vrtela, nasledovali horúce bozky... Nechýbalo veľa, a párik by sa na seba okamžite vrhol a skončil v posteli.

No túto vášeň si neužili len oni dvaja. Ušlo sa z nej aj Ľudmilinmu priateľovi, ktorý išiel puknúť od zlosti, keď si tieto zábery pozrel v Taliansku cez internet. "Nečakal som, že sa tak bude správať. Mám obrovský strach najmä z ich pohľadov," priznal temperamentný Talian, ktorý chce osud svojho vzťahu vziať do vlastných rúk.

"Rezervoval som si letenku a už v stredu budem v Bratislave!" vyhlásil Giuseppe. Ako sa k svojej polovičke mieni dostať, neprezradil. Jedno je však isté - Jojka ho k nej len tak ľahko nepustí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu