Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zo SuperStar vypadol Haberov protekčný spevák, Šeps nadával!

Petr Ševčík sa musel so speváckou súťažou rozlúčiť. Zobraziť galériu (4)
Petr Ševčík sa musel so speváckou súťažou rozlúčiť.

PRAHA - Dotiahol to na piate miesto! Spočiatku to vyzeralo tak, že Petr Ševčík (19) pôjde celou súťažou ako neohrozený favorit. V úvodných kolách šou ho totiž Paľo Habera (49) vychvaľoval priam do nebies. Neskôr sa však mladý spevák čoraz častejšie vyskytoval v tipoch poroty na vypadnutie. Nakoniec sa musel so SuperStar rozlúčiť skôr, než hudobne jednotvárny prívrženec reggae Michal Šeps (16). Paradoxné je, že ten bol z postupu naštvaný.

Ozvali sa aj nadávky! V šiestom finálovom vyraďovaní Česko Slovenskej SuperStar zazneli z úst porotcov 2 mená, ktoré by podľa nich nemali pokračovať do ďalších kôl. Dvaja odborníci označili na vypadnutie Petra Ševčíka, rovnaký počet zas Michala Šepsa.

Prívrženec reggae nakoniec postúpil, ale s poriadne štipľavým komentárom. „Michal strašne sprosto nadáva, je strašne naštvaný, ale strašne,” bonzol mladíka moderátor Leoš Mareš, zatiaľ čo on vychádzal po schodoch za Tinou do zóny bezpečia. Keď ho moderátorka vyzvala k tomu, aby prezradil, prečo je nahnevaný, povedal, že už túžil vypadnúť. „Nechcem už spievať Abbu ani Queen. Chcem hrať na koncertoch to, čo ma baví - reggae,vysvetlil dôvod rozhorčenia.

V záverečnom rozstrele sa potom po Ševčíkovom boku ocitol Martin Harich. Zaujímavé je, že obaja kedysi dostali neštandardnú šancu od Paľa Haberu. Kat pred dvomi kolami rozhodol o divokej karte pre Slováka z Liptovského Mikuláša, na začiatku súťaže zas bez okolkov favorizoval Petra z Brna. „Spevácky si absolútne, absolútne dokonalý,” povedal vtedy na jeho adresu.

Ševčík však v ďalšom priebehu svojho účinkovania v šou dosť sklamal. Haberovi kolegovia z poroty by ho v podstate vyhodili už dávno, keby mali tú moc. Želanie sa im splnilo až teraz. „Dostal som šancu v prvej sérii, tú som spálil. Tento rok som ju dostal znova a hlavne vďaka vám som sa posunul až sem,” poďakoval vyhodený spevák divákom. Veľké emócie sa pred kamerami nekonali, v rozstrele sa Petr ocitol už viackrát a mal čas sa zmieriť s tým, že raz poletí...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu