Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podpredsedníčka parlamentu Nicholsonová má syna: FOTO Vlasáča, je to celá mama!

Lucia Nicholsonová Zobraziť galériu (3)
Lucia Nicholsonová (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Raduje sa z krásnej životnej chvíle! Podpredsedníčka parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová (SaS), ktorá bola v centre pozornosti kvôli konfliktu s Andrejom Dankom práve ohľadom jej tehotenstva, sa na Facebooku podelila o radostnú novinu - porodila chlapčeka.

„Ladies&Gentlemen, meet Mr. Kubo :) 51cm, 3720 gramov, kilo z toho sú vlasy. A je to vlastenec, narodil sa na Deň Ústavy, priatelia," napísala na sociálnej sieti k fotke svojho tretieho potomka, chlapčeka Jakuba.

Dve deti už má so svojim exmanželom, investigatívnym novinárom Tomom Nicholsonom. So súčasným partnerom sa zosobášila v júni tohto roka, pričom dvojicu oddával jej poslanecký kolega z SaS Peter Osuský.

Status Lucie Nicholsonovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Lucia Nicholsonova)

V stredu sa Nicholsonová ešte zúčastnila rokovania poslaneckého grémia. Podľa jej vyjadrení Danko žiadal od nej písomnú záruku, podľa ktorej sa zaviaže stíhať svoju funkciu naplno aj po pôrode. K situácii sa vyjadrila na svojom blogu a Dankovi napísala aj otvorený list.

Uviedla v ňom, že celá jej rodina je pripravená pomáhať jej bezprostredne po pôrode tak, aby vedela skĺbiť rodinné a pracovné povinnosti. Na materskú dovolenku nepôjde Nicholsonová, ale jej manžel. Danko jej tiež odpovedal v otvorenom liste. Požiadal ju, aby neklamala a odkázal jej, že dvere na jeho kancelárii sú vždy otvorené a privíta by radšej osobné stretnutie ako otvorené listy.

Viac o téme: SaSLucia Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu