Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úprimné vyznanie Nicholsonovej: Malý Kubo na FOTO vystrašil mamičku pred pôrodom

Lucia Nicholsonová so synčekom Kubom Zobraziť galériu (3)
Lucia Nicholsonová so synčekom Kubom (Zdroj: FB / Lucia Nicholsonova)

BRATISLAVA - Prežíva nádherné chvíle! Podpredsedníčka parlamentu Lucia Ďuriš Nicholsonová, ktorá vo štvrtok na svet priviedla synčeka Kuba, si prvé dni po svojom už treťom pôrode náležite vychutnáva. Na Facebooku sa chváli zábermi šťastnej rodinky, no smerom k vládnej koalícii poslala aj nesmierne tvrdý odkaz.

„Náš život s Kubom. Vďaka za každé nové ráno," napísal liberálka k včera zverejneným fotkám. Okrem nej na nich možno na návšteve v nemocnici vidieť jej terajšieho partnera Petra, ale aj deti z predchádzajúceho vzťahu a exmanžela, novinára Toma Nicholsona.

Lucia Nicholsonová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Lucia Nicholsonova)

Ešte v sobotu na sociálnej sieti zverejnila emotívny status plný ďakovania. „Ďakujem všetkým tým, priatelia, ktorí ste nám aj s Kubom napísali tie tisíce milých odkazov. Nikdy by som neverila, že FB vie vyprodukovať takú dávku pozitívne energie," napísala a pokračovala odkazom rodine: „Ďakujem mojim najbližším, najmä skvelému manželovi Petrovi a deťom Lilly a Dominikovi za to, že pri mne 9 dlhých neistých mesiacov obetavo stáli. Nikdy nepochopím, kde ste brali tú trpezlivosť vydržať to so mnou."

Poďakovanie lekárom a tvrdá kritika vlády

Najväčšie poďakovanie si odniesla nemocnica na Antolskej. Pochválila najmä ľudský prístup ku všetkým, nielen k nej ako poslankyni. „To je neskutočné, akí ľudia tu pracujú a s akým nasadením - od upratovačiek, cez sanitárov až po sestričky a lekárov," chŕlila pozitívne slová na adresu zariadenia v súčasnej mizérii slovenského zdravotníctva, pričom osobne poďakoval aj niekoľkým lekárom.

Veľké ďakujem podľa poslankyňe patrí aj samotnému synčekovi Kubovi. Ako tvrdí, už pre ňu stihol urobiť veľké veci. „Po prvé, upratal mi vnútorný svet, do ktorého nepatria Dankovia, Bugárovia, Hrnčiarovia a ďalší, su pre nás menej ako jeden jediný vlas na hrive nášho Kuba. Po druhé, Kubo vo mne opätovne nakopol ten silný pocit, že túto krajinu nemôžme prenechať plíživej špine Bašternákov, Kaliňákov, Ficovcom. Nesmieme dovliť, aby všetkým našim Kubom kradli túto krajinu v priamom prenose a vyháňali ich za hranice," uzavrela tvrdú kritiku politických súperov.

Lucia Nicholsonová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Lucia Nicholsonova)

Viac o téme: Lucia Nicholsonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu