Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Perly ducha Kotlebovej novej sexi asistentky: Praje smrť, mala by však pridať v "lovenčine"!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Ďalší prejav mentálneho sveta Kotlebovcov. Nová asistentka poslanca Mariana Kotlebu ešte ani len nezačala poriadne pracovať, už sa "vyznamenala". Na svojom Facebooku napísala status k smrti bývalého poslanca Ondreja Bindera, ktorý tragicky zahynul pred pár dňami. Ako býva u členov a sympatizantov ĽSNS zvykom, v statuse sa s gramatikou nemaznala. A takto to dopadlo.

Michaela Kružlicová (22) bude zarábať najbližšie štyri roky 1 007 eur mesačne. Kandidovala aj do parlamentu na Kotlebovej kandidátke z 22. miesta. O tom, že jej je filozofia ĽSNS blízka, svedčí aj status na Facebooku, kde mladá slečna nechala voľný priebeh svojim emóciám. Okrem kostrbatej skladby viet sa blysla aj gramatikou. Kružlicová reagovala na úmrtie Ondreja Bindera. Jej status zverejnil poslanec Smeru Ľuboš Blaha, ktorý na Facebook pre zmenu prevychováva Mariana Kotlebu.

Perly ducha Kotlebovej novej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Kde ste boli, keď potreboval Ono pomoc? Teraz je už neskoro. A slovenské médiá majú čo riešiť prašivé... Vy, ktorí ste ho mali v papuli stále," napísala na Facebooku. Dnes už, samozrejme, tento status nenájdete. Je vymazaný ako aj ďalšie z dielne Kotlebovcov. Inak by bolo verejné ich hulvátstvo, antisemitizmus a častokrát aj vyhrážanie smrťou.

Toho sa dočkali aj Kružlicovej osoby, ktoré mala na mysli. "Vám musíme jedine odpustiť a to že trest neminie nikoho...to si buďte istý...pomaly pomrete jeden po druhom," napísala. Kotleba má okrem Kružlicovej aj asistentku Kristínu Laššákovú, ktorej plat je rovnaký ako jej kolegyne.

Viac o téme: Marian KotlebaMichaela Kružlicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu