Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Na ministerstve zarába u šéfky sexi frajerka jej syna: Zbalil ju až v práci, románik popierajú!

Slávka Jánošiková (vľavo hore) a jej syn Tomáš s Veronikou Gálikovou. Zobraziť galériu (6)
Slávka Jánošiková (vľavo hore) a jej syn Tomáš s Veronikou Gálikovou. (Zdroj: Topky, TASR, Facebook)

BRATISLAVA – Na ministerstve pôdohospodárstva pracuje sexi asistentka šéfky vysokého odboru. Dokonca sa objavili informácie o jej vzťahu so synom samotnej šéfky tohto odboru. Okamžite sa preto vynorili špekulácie, že svoju prácu dostala vďaka tomuto vzťahu. Pýtali sme sa ministra Jahnátka, čo je na tom pravdy.

Sekcii pôdohospodárskej politiky a rozpočtu na Ministerstve pôdohospodárstva SR šéfuje generálna riaditeľka Slávka Jánošiková. Jej pravá ruka je mladá blondínka Veronika Gáliková. Tá má mať veľmi blízko k jej synovi Tomášovi. Ihneď sa preto objavili špekulácie, že si ju tam dosadila po známosti.

Veronika Gáliková so synom šéfky sekcie Tomášom
Zobraziť galériu (6)
Veronika Gáliková so synom šéfky sekcie Tomášom  (Zdroj: Topky, TASR, Facebook)

Ministerstvo tieto obvinenia rázne odmieta. Mladý pár sa podľa neho zoznámil až po jej nástupe do funkcie a dodalo, že spolu nechodia. „Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR vylučuje, že p. Veronika Gáliková dostala prácu na rezorte vďaka známosti. Na úrad nastúpila 1. novembra 2013. Na pozícii asistentky generálnej riaditeľky pracuje od 1. februára 2014 a vtedy sa aj spoznali,“ zareagoval pre Topky hovorca ministerstva Peter Hajnala s tým, že odmietajú akékoľvek obvinenia z rodinkárstva.

Na ministerstve zarába u
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky, TASR, Facebook)

O tom, že k sebe má mladý pár blízko, svedčia aj fotky, ktoré ich zachytávajú na tohtoročnom plese v Šali. Rodinkárstvo však na ministerstve odmietajú. Podľa nich asistentka spĺňa predpoklady, aby mohla zastávať túto funkciu. „Pani Gáliková prešla výberovým konaním, do ktorého sa prihlásilo 18 uchádzačov a spĺňa všetky predpoklady pre výkon pozície asistentky generálneho riaditeľa,“ informovali nás z ministerstva.

Na ministerstve zarába u
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky, TASR, Facebook)

Šéfka sekcie Slávka Jánošíková je blízka ministrovi Jahnátkovi. Pod ním podľa denníka Sme pracovala v štátnom Transpetrole, kde zarobila státisíce eur. Robila mu tiež asistentku ako poslancovi v parlamente a pod ním sa stala aj súčasnou generálnou riaditeľkou sekcie na ministerstve pôdohospodárstva. Ľubomír Jahnátek má pritom za sebou viacero káuz rodinkárstva. Známe sú prípady zamestnávania rodinných príbuzných a rodákov z Komjatíc na ministerstve.

Jánošíková po boku ministra pôdohospodárstva Jahnátka
Zobraziť galériu (6)
Jánošíková po boku ministra pôdohospodárstva Jahnátka  (Zdroj: Topky, TASR, Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu