Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Lipšicovi sa vyhrážajú smrťou: FOTO listu, z ktorého slov vás zamrazí

Výhražný list, ktorý obsahoval biely prášok, bol doručený na adresu poslanca NR SR a predsedu hnutia NOVA Daniela Lipšica. Zobraziť galériu (3)
Výhražný list, ktorý obsahoval biely prášok, bol doručený na adresu poslanca NR SR a predsedu hnutia NOVA Daniela Lipšica. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Poslancovi NR SR a predsedovi hnutia NOVA Danielovi Lipšicovi doručili dnes domov biely prášok s výhražným listom.

Informáciu potvrdil podpredseda hnutia Gábor Grendel. V liste je napísané, aby Lipšic zdochol aj s deťmi. „Nech celá rodina včetne detí do roka zdochne na rakovinu,“ je napísané v liste.

Výhražný list, ktorý obsahoval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)
 

Obálku ráno otvorila Lipšicova manželka. V bydlisku politika zasahujú policajti aj hasiči. Biely prášok zobrali na expertízu. Dieťa, ktoré bolo v tom čase doma, s obálkou do kontaktu neprišlo. 

Daniel Lipšic
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Lipšic dnes povedal, že už si zvykol na rôzne vyhrážky v minulosti. „Nikdy som to nezverejňoval, pretože pes, ktorý breše, nehryzie. Ak to posielajú domov, kde bývam s rodinou a s vyhrážkou, aby mi deti do roka zomreli, to nestrpím. Keď si to chcú vybaviť so mnou, nech sa páči,“ vyhlásil Lipšic. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu