Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dnes sa kopalo do Fica: Prekvapení ľudia sa pýtali, čo to je za kampaň?!

V Handlovej si dnes kopli do Fica Zobraziť galériu (8)
V Handlovej si dnes kopli do Fica (Zdroj: topky)

HANDLOVÁ - V Handlovej dnes odštartovali akciu s bizarným názvom "Kopnite si do Fica". Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že ide o hlúpy vtip zo strany neprajníkov, o to väčšie bolo prekvapenie, keď prepuklo, že za projektom nestojí nik iný, ako samotný premiér Robert Fico, ktorý si sám zo seba vystrelil v rámci prezidentskej kampane.

Robert Fico prejavil nadhľad a zmysel pre humor, ukázal, že si vie vystreliť sám zo seba v rámci prezidentskej predvolebnej kampane dnes odštartoval akciu pod názvom - Kopnite si do Fica. Ide o sériu futbalových zápasov so študentmi, ktoré by chcel absolvovať každý víkend. Prvý bol dnes v Handlovej v miestnej športovej hale. Mužstvo bývalých známych futbalistov (Š. Maixner, D. Tittel, R. Semeník, L. Petráš) na čele s R. Ficom nastúpilo proti študentom handlovského gymnázia a Strednej odbornej školy v Handlovej.

Dnes sa kopalo do
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: topky)

Viac ako výsledok, ktorý bol 11:8 však zaujala propagácia tohto podujatia s bizarným názvom Kopnite si do Fica, v rámci ktorej premiér povedal: "Som zvyknutý, že v rámci politických súbojov do mňa súperi verbálne kopú každý deň. Ja by som si ale radšej zakopal do lopty a pozývam aj vás, študentov. Keď ma pri tom kopnete, vôbec sa nebudem hnevať."

Dnes sa kopalo do
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: topky)

Dnes sa kopalo do
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: topky)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu