Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kolesík pocestuje do Paríža: Bude sa tam poctivo vzdelávať!

Andrej Kolesík
Andrej Kolesík (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Šéf Mladých sociálnych demokratov (MSD) Andrej Kolesík, o ktorom sa hovorí, že by mal odísť z čela MSD, sa chystá na niekoľkodňový študijný pobyt v Paríži.

Ten sa v dňoch 18.-25. novembra uskutoční v rámci programu pre nádejné budúce osobnosti verejného života. Organizuje ho Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Francúzskej republiky.

Kolesík je poslancom Národnej rady SR za Smer-SD, v poslednom čase sa zviditeľnil pri voľbe členov Správnej rady Ústavu pamäti národa, keď rozdával svojim poslaneckým kolegom lístočky s menami kandidátov, ktorých presadzoval. Pred kamerou denníka SME to popieral, následne sa za klamstvo ospravedlnil.

Na pracovné cesty sa podľa internetovej stránky NR SR chystajú v týchto dňoch okrem Kolesíka aj iní poslanci. Šéf hospodárskeho výboru Ján Hudacký (KDH) sa zúčastní konferencie Svetovej obchodnej organizácie. Ešte predtým však pôjde aj s Marošom Kondrótom (Smer-SD) na pracovnú cestu do Tel Avivu a Jeruzalema s ministrom hospodárstva Tomášom Malatinským.

Mikuláš Huba (OĽaNO) a Ladislav Kamenický (Smer-SD) navštívia Nikóziu. Huba ide na konferenciu predsedov výborov pre poľnohospodárstvo a Kamenický na konferenciu šéfov finančných výborov v rámci cyperského predsedníctva EÚ. Do Ríma sa zas chystajú poslanci Igor Choma (Smer-SD), Igor Hraško (OĽaNO) a Martin Chren (SaS), ktorí majú naplánované stretnutie s partnerskými výbormi talianskeho parlamentu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu