Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Luxus podľa poslanca Švejnu: Zo štýlového miniauta presadol do offroadu!

Švejna sa do práce vozí na luxusnom offroade. Zobraziť galériu (3)
Švejna sa do práce vozí na luxusnom offroade. (Zdroj: Ján Zemiar, SITA)

BRATISLAVA – Presedlal do väčšieho! Poslanca Mostu-Híd Ivana Švejnu sme pred pár dňami zastihli vchádzať do parlamentnej garáže vo veľkom offroade. Luxusné Porsche Cayenne mu zjavne učarovalo natoľko, že imidžový Mini Cooper prenechal manželke.


Švejna nám vysvetlil, že Porsche kúpil z druhej ruky. „Dostal som ho lacnejšie a so zľavou,“ povedal s dodatkom, že cena takéhoto auta sa pohybuje od 62-tisíc eur. Koľko ho stálo to jeho, nám však prezradiť nechcel. „Dal som zaň oveľa menej ako mnohí moji kolegovia poslanci za tie ich.“

Zároveň priznal, že autá nestrieda často. Keď už však v jeho domácnosti príde k výmene štvorkolesového miláčika, zameriava sa skôr na to, aby vydržalo čo najdlhšie. „Predtým som mal dvanásť rokov džíp Grand Cherokee. Radšej kúpim nový model a na desať rokov, nech to vydrží,“ uviedol poslanec s tým, že ho oslovil dizajn Porsche a keďže chcel diesel, jeho voľba padla práve na tento model.

Švejnovci okrem offroadu vlastnia aj štýlový Mini Cooper, ktorý vďaka svojmu jedinečnému vzhľadu nepatrí medzi najlacnejšie vozidlá.  „Používame ho s manželkou. V rodine máme dve autá, jedno väčšie a jedno menšie,“ dodal poslanec, ktorý je spokojný s obidvoma autami a verí, že rodine vydržia dlhšie.

Luxus podľa poslanca Švejnu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu