Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krátko pred parlamentou schôdzou: Hádajte, ktorý politik sa pred prácou posilnil!

Zobraziť galériu (6)

BRATISLAVA – Kým v parlamente sa zbiehali poslanci na v poradí druhú schôdzu v novom volebnom období, exminister pôdohospodárstva Zsolt Simon z Mostu-Híd si v stredu poobede dával načas. Neďaleko parlamentu sedel pri fľaške minerálky spolu s neznámym mužom. Do začiatku schôdze zostávalo 5 minút, to ho však zrejme trápilo najmenej. Bojoval totiž s extrémnymi horúčavami.

Simona sme zastihli vysedávať len pár minút pred začiatkom schôdze na terase reštaurácie pod Bratislavským hradom.
Zobraziť galériu (6)
Simona sme zastihli vysedávať len pár minút pred začiatkom schôdze na terase reštaurácie pod Bratislavským hradom.  (Zdroj: Vladimír Labát)

Horúčavy a predstava, že poslanca čaká celé poobedie strávené v parlamente, kde mal premiér Robert Fico vystúpiť s hodinovým prejavom, ho zjavne nenadchli.
Zobraziť galériu (6)
Horúčavy a predstava, že poslanca čaká celé poobedie strávené v parlamente, kde mal premiér Robert Fico vystúpiť s hodinovým prejavom, ho zjavne nenadchli.  (Zdroj: Vladimír Labát)
Teploty, ktoré dosahovali takmer tropické hodnoty, exministrovi zrejme nerobili dobre.
Zobraziť galériu (6)
Teploty, ktoré dosahovali takmer tropické hodnoty, exministrovi zrejme nerobili dobre.  (Zdroj: Vladimír Labát)
V košeli s dlhými rukávmi a uviazanou kravatou sa však niet čomu čudovať. Poslanec si napokon utrel pot z tváre,...
Zobraziť galériu (6)
V košeli s dlhými rukávmi a uviazanou kravatou sa však niet čomu čudovať. Poslanec si napokon utrel pot z tváre,...  (Zdroj: Vladimír Labát)
...posilnil sa posledným hltom minerálky a radšej zamieril do útrob klimatizovaného parlamentu, kde sa Ficova vláda od stredy uchádza o dôveru parlamentu. Pri 83 poslancoch Smeru a potrebných 76 hlasoch by nová vláda nemala mať problém získať podporu parlamentu.
Zobraziť galériu (6)
...posilnil sa posledným hltom minerálky a radšej zamieril do útrob klimatizovaného parlamentu, kde sa Ficova vláda od stredy uchádza o dôveru parlamentu. Pri 83 poslancoch Smeru a potrebných 76 hlasoch by nová vláda nemala mať problém získať podporu parlamentu.  (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu