Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tejto opozície sa má Fico báť: Pracovné nasadenie poslancov SDKÚ!

Fotky vnúčat poslancov SDKÚ zrejme zaujali viac ako vystúpenia kolegov zo Smeru. Zobraziť galériu (8)
Fotky vnúčat poslancov SDKÚ zrejme zaujali viac ako vystúpenia kolegov zo Smeru. (Zdroj: Vladimír Labát)

BRATISLAVA – Druhá parlamentná schôdza veľký úspech u poslancov nezaznamenala, hlavne teda u vedenia SDKÚ. Kým v rokovacej sále Smer vyzýval k hodnotovému súboju, poslanci si užívali pohodu v opozičných laviciach. Ostrú kritiku, ktorá by sa od nich očakávala, vymenili za príjemnejšie aktivity. Dámy z SDKÚ predvádzali fotky svojich vnúčat.

Kým Smerák Miroslav Číž stál za rečníckym pultom a plamenne sa prihováral poslancom, Lucia Žitňanská sa svojim kolegom z SDKÚ pochválila fotkou svojej prvej vnučky.
Zobraziť galériu (8)
Kým Smerák Miroslav Číž stál za rečníckym pultom a plamenne sa prihováral poslancom, Lucia Žitňanská sa svojim kolegom z SDKÚ pochválila fotkou svojej prvej vnučky.  (Zdroj: Vladimír Labát)
Mobil putoval najprv k šéfovi Mikulášovi Dzurindovi, ktorý ho zase podal podpredsedovi strany Ivanovi Miklošovi.
Zobraziť galériu (8)
Mobil putoval najprv k šéfovi Mikulášovi Dzurindovi, ktorý ho zase podal podpredsedovi strany Ivanovi Miklošovi.  (Zdroj: Vladimír Labát)
Vysmiata a očividne šťastná babička Žitňanská nezabudla ani na svoju rodinu. Telefón hrdo posunula aj manželke jej nevlastného syna, poslaneckej kolegyni z KDH Jane Žitňanskej.
Zobraziť galériu (8)
Vysmiata a očividne šťastná babička Žitňanská nezabudla ani na svoju rodinu. Telefón hrdo posunula aj manželke jej nevlastného syna, poslaneckej kolegyni z KDH Jane Žitňanskej.  (Zdroj: Vladimír Labát)
Magda Vášáryová, ktorej dcéra Hanka v novembri minulého roka priniesla na svet dievčatko, vytušila príležitosť, vytiahla svoj mobil a na ňom fotku maličkej.
Zobraziť galériu (8)
Magda Vášáryová, ktorej dcéra Hanka v novembri minulého roka priniesla na svet dievčatko, vytušila príležitosť, vytiahla svoj mobil a na ňom fotku maličkej.  (Zdroj: Vladimír Labát)
Malá Ester najprv zakotvila u Mikloša. Ten ako odborník na ženy Vášáryovej zrejme ukazoval, čím sa na ňu bábätko podobá.
Zobraziť galériu (8)
Malá Ester najprv zakotvila u Mikloša. Ten ako odborník na ženy Vášáryovej zrejme ukazoval, čím sa na ňu bábätko podobá.  (Zdroj: Vladimír Labát)
Mobilné telefóny napokon skončili u oboch spokojných babičiek a spoločne sa tešili z prírastkov v rodine. Parlamentným dianím sa nenechali rušiť.
Zobraziť galériu (8)
Mobilné telefóny napokon skončili u oboch spokojných babičiek a spoločne sa tešili z prírastkov v rodine. Parlamentným dianím sa nenechali rušiť.  (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu