Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lukratívny flek pre Tomáša: Kaliňákov exhovorca sa zrejme stane štátnym tajomníkom!

Erik Tomáš
Erik Tomáš

BRATISLAVA – Šéf tlačového odboru strany Smer a bývalý hovorca ministra vnútra Roberta Kaliňáka Erik Tomáš sa zrejme stane štátnym tajomníkom. Pripustil to v rozhovore pre denník Sme.

Bývalý redaktor televízie Markíza a denníka Plus jeden deň odmietol, že by sa mal stať hovorcom budúcej vlády Roberta Fica. Pripustil posun v kariére smerom k lukratívnemu fleku na ministerstve vnútra. „Pravdou je, že som dostal zaujímavú ponuku pokračovať vo svojej kariére už v politickej línii. Ale zároveň je tu aj silné želanie vedenia strany, aby som ešte určitý čas riadil komunikáciu a mediálnu stratégiu. Môžem potvrdiť, že budem riaditeľ komunikačného odboru Úradu vlády. Začal som už hľadať aj hovorkyňu premiéra,“ vyhlásil Tomáš pre denník Sme. Výrazne by si tak polepšil aj platovo, keďže štátni tajomníci podľa majetkových priznaní zarábajú od 3 000 eur mesačne.

Tomáš priznal aj to, že už majú v strane vytipovanú bývalú novinárku, ktorá by mohla nastúpiť na miesto hovorkyne vlády. Keďže požiadavkou je, aby to bola žena. Topky minulý týždeň informovali, že bývalá hovorkyňa Silvia Glendová má v pláne byť ešte tento rok na materskej dovolenke a nastúpiť by mala až budúci ten ďalší.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu