Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mikloš si vie vybrať: Jeho poradkyňa zaujala porotu Miss Universe v latexových legínach!

Miklošova poradkyňa zabojuje o titul Miss Universe SR. Zobraziť galériu (4)
Miklošova poradkyňa zabojuje o titul Miss Universe SR.

BRATISLAVA – Kráska spomedzi finalistiek Miss Universe, ktorá zabojuje o titul najkrajšej Slovensky tohto roka, už rok a pol zarezáva u ministra financií Ivana Mikloša. Natália Urbanová (26) ho ako poradkyňa sprevádzala až do volieb na zahraničných pracovných cestách. Šéf rezortu financií si jej pracovný prínos nevie vynachváliť.

Adeptka na Miss Universe Urbanová, ktorá od septembra 2010 pracuje na ministerstve financií, pochádza z Nitry a tu aj vyštudovala Slovenskú poľnohospodársku univerzitu v odbore účtovníctvo a audítorstvo. „Mala výborné výsledky v škole, prax v audítorskej firme ako audítorka a účtovníčka. Bola by škoda nevyužiť jej služby,“ vysvetlil minister Ivan Mikloš, prečo sa rozhodol práve pre Natáliu. Tá pôvodne poškuľovala po hovorcovskej pozícii. „Medzičasom však začal pre mňa pracovať Martin Jaroš, ktorý mal v tomto odbore väčšiu prax,“ povedal.

Keďže pozícia mladej brunetky v Miklošovom tíme je dôležitá, najprv svoju účasť prekonzultovala so šéfom. „Samozrejme, že mi o tom povedala. Predsa len má povinnosti v súvislosti s prácou, prekonzultovali sme to a nevidel som v tom problém. Držíme jej samozrejme palce a veríme, že v súťaži uspeje,“ uviedol.

Kvality, ktorými by mohla podľa Mikloša zaujať porotu v Miss Universe, zhrnul slovami: „Je veľmi komunikatívna, milá, pracovitá a určite nie len na ozdobu.“ Uvidíme teda, ako sa jej v súťaži bude dariť. Vystúpenie krásky si zrejme nenechá ujsť ani samotný Mikloš, ktorý v tej dobe už nebude sedieť na ministerskej stoličke. Čas na sledovanie finále 25. mája si teda možno nájde.


Miklošova poradkyňa Natália Urbanová
Miklošova poradkyňa Natália Urbanová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu