Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Manželka šéfa parlamentu smeruje do reality šou: Čo na to Sulík?

Richard Sulík a Sally Bercow Zobraziť galériu (4)
Richard Sulík a Sally Bercow (Zdroj: SITA, RTL2)

LONDÝN/BRATISLAVA – O tom, že do reality šou sa hlásia ľudia z najrozličnejších pomerov, sme sa mali možnosť presvedčiť už aj na Slovensku. V britskej verzii Celebrity Big Brother sa však tentoraz objavila naozaj prominentná osobnosť, manželka šéfa Dolnej snemovne Johna Bercowa Sally. Nášho predsedu parlamentu Richarda Sulíka sme sa preto opýtali, čo by na takýto výstrelok svojej drahej povedal on.

Sally Bercow sa už v zime postarala o riadny rozruch, keď britskému bulváru v rozhovore prezradila, že bývať v budove parlamentu je nečakane sexi a politická moc skutočne pôsobí ako afrodiziakum. Okrem toho sa pre britský magazín nechala nafotiť zahalená len do plachty. Teraz ju v rámci celebritnej verzie Big Brother zavreli do domu spolu s herečkami Tarou Reid a Pamelou Bach, speváčkou Kerry Katon či chlapčenským spievajúcim duom Jedward zo súťaže X Factor.

Manžel a predseda britského parlamentu nie je jej účasťou v reality šou nadšený, čo sama pripustila, keď nastupovala do súťaže. John Bercow radšej zostal na dovolenke v Indii. Možno mu ale jeho starosti skráti verdikt televíznych divákov, pretože Sally Bercow je favoritkou, aby zo súťaže vypadla ako prvá. Túto informáciu údajne prijala so slzami v očiach.

John a Sally Bercowovci

Manželia John a Sally
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


V súvislosti s prominentným párom zaznievajú kuvičie hlasy zo strany priateľov, ktoré tvrdia, že ich manželstvu kvôli súťaži hrozí rozpad. Sally však tieto reči poprela. „John ma rešpektuje a nechá ma robiť, čo chcem. Nemierime k rozvodovému súdu, aj keby to niektorých ľudí potešilo,“ dodala.

Predstava, že by sa partnerka šéfa slovenského parlamentu Richarda Sulíka nechala zavrieť do domu plného kamier a bez prístupu k reálnemu svetu, ho veľmi pobavila. Zároveň však takúto myšlienku razantne zavrhol. „Moja manželka by sa takej hlúposti nezúčastnila,“ uviedol pre Topky. Sulík už niekoľko rokov žije s družkou Alexandrou Šikrhovou, s ktorou má dcéru a syna. Dve staršie deti, tiež chlapca a dievča má z predošlého manželstva s exmanželkou Evou. S ňou má napriek odlúčeniu dobrý vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu