Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bažant Pohoda ONLINE 2011: Rekordný počet priamych prenosov

Logo MeToo.sk
Logo MeToo.sk (Zdroj: MeToo.Sk)

BRATISLAVA - Internetová televízia MeToo.sk, už po štvrtýkrát prinesie prostredníctvom internetu jedinečnú možnosť sledovať priame prenosy z koncertov, diskusií a workshopov z najväčšieho slovenského hudobného festivalu Bažant Pohoda.

Diváci si budú môcť vybrať z viacerých internetových TV kanálov, na ktorých budú môcť naživo sledovať dianie priamo z festivalu. Už tradične je k dispozícii aj panoramatická kamera, ktorá vysiela nonstop zábery z budovania areálu. Za prvých 24 hodín vysielania panoramatickej kamery nahliadlo takýmto spôsobom na letisko vyše 25.000 divákov, čo je v porovnaní s predchádzajúcim rokom takmer štvornásobok.  

Kým v predchádzajúcich ročníkoch mohli diváci vidieť na MeToo.sk do 80 priamych prenosov, tento rok by mal ich počet prvýkrát prekročiť stovku streamovaných koncertov a podujatí počas troch dní. Diváci sa už teraz môžu tešiť na streaming vystúpení mnohých umelcov, ako napríklad headlinera festivalu skupinu Madness, stálice CZ-US-SK scény Petra Lipu, progresívneho B-Komplex, objavu roka Rádia FM Awards skupinu The Uniques, vôňu New Orleans prinesie Trombone Shorty, nebude chýbať slovenský unikát - skupina PPE a mnoho iných.

Po skončení festivalu bude pripravený archív záznamov, ktorý určite poteší aj návštevníkov Bažant Pohody, ktorí sa festivalu plánujú zúčastniť osobne.

Rozsahom priamych prenosov v takom krátkom čase môžeme projekt Bažant Pohoda ONLINE 2011 označiť za najväčší projekt online streamingu z festivalu minimálne na území Slovenskej republiky.

Panorámu z Bažant Pohody vysielame TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu