Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Každý môže mať dve roboty alebo začať podnikať. Slováci sú veľmi skromní a málo akční. V zahraničí musia ľudia tvrdo makať!

Katarina Van Derham Zobraziť galériu (6)
Katarina Van Derham

PODCAST - Tak sa zbaľte a odíďte! Američania radi pomáhajú, ak ste pod nimi. Keď sa dostanete vyššie, tak sa im to nepáči. Aj na mňa kričali, aby som sa vrátila späť do svojej krajiny. Prezradila v TOPKY podcaste Katarína Van Derham, ktorá má slovenské aj americké občianstvo.

Každý, kto chce, nech sa zbalí a odíde preč. Ale po čase si bude podľa nej vážiť Slovensko. Povedala v TOPKY podcaste herečka a modelka Katarína Van Derham, ktorá žije v Los Angeles.

V zahraničí je totiž obrovská konkurencia a je problém nájsť si dobre platenú a stabilnú prácu. Všetko je tiež aj o nastavení mysle. Katarína vidí vždy pohár z polovice plný ako prázdny. Netreba stagnovať a zalamovať rukami. Priala by si, aby sa ľudia viac zaujímali o iných. Podporovali domáci biznis a povzniesli tak Slovensko.

V deväťdesiatych rokoch sa v Kalifornii zamestnala ako zmrzlinárka, upratovačka aj ako čašníčka. A práve v reštaurácii ju oslovili stať sa modelkou. Vďaka tomu sa dostala aj do filmového priemyslu.Ako hovorí Katarína, životný postoj k veciam nás brzdí alebo posunie ďalej. Netreba stagnovať a zalamovať rukami. Keď nezarábam, makám viac.

Zamrzelo ju, keď sa po dlhej dobe stretla na Slovensku so svojimi známymi a ignorovali ju. Preto by si priala, aby sa ľudia viac zaujímali o iných. Aby vytvorili aj pracovné príležitosti pre iných. Podľa nej, treba podporiť lokálny biznis, našich ľudí. V TOPKY podcaste apelovala na to, aby sme pomáhali rásť našim podnikom. Je to na nás, ako povznesieme Slovensko. Viac si pozrite na Youtube/ZoznamTV alebo Spotify.

 

 

Viac o téme: PrácaUSAModelkaHerečkaPodcastKatarina van Derham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu