Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Aj Magio pláž žije futbalom!

Aj Magio pláž žije futbalom
Aj Magio pláž žije futbalom

Ak plánujete sedieť doma len preto, lebo si nechcete nechať ujsť žiadny zo zápasov Majstrovstiev sveta vo futbale, robíte chybu! Mestská Magio pláž vám totiž počas celého trvania svetového futbalového zápolenia ponúka možnosť sledovať úspechy slovenskej reprezentácie priamo z jej pohodlných lehátok a sedadiel, na veľkých obrazovkách, s chladeným drinkom v ruke a s bohatým sprievodným programom.

Zatiaľ ide konkrétne o tieto zápasy:

15. júna si o 13.30 zahrá Slovensko s Novým Zélandom.

20. júna si o13.30 zahrá Slovensko s Paraguajom.

24. júna si o 16.00 zmerajú sily Slováci s Talianmi.

 

Magio pláž vám navyše umožní, že nemusíte iba držať palce našim futbalistom, ale aj sebe navzájom. Rozhodne sa vám totiž oplatí prísť hodinku pred zápasom a ostať nejakú hodinku po ňom. Na pláži sú totiž pre vás pripravené rozličné športové či tipovacie súťaže s naozaj dobrými cenami. Ak napr. budete šikovní futbalisti aj vy a dokážete skvele hlavičkovať či strieľať na cieľ, prípadne dokážete udržať loptu v pohybe čo najdlhšie vykopávaním kolenom, môžete si odniesť originál lopty Adidas Terrapass s podpismi našej reprezentácie, ale tiež originál dresy s podpismi hráčov, lopty Jabulani či rozličné iné vecné ceny.

Popri tom vám svoj talent ukáže množstvo futbalových freestylistov, budete si môcť nechať urobiť tetovanie či zabaviť svoje deti maľovaním na tvár a hraním sa s desiatkami balónov, ale tiež vlniť sa v rytme naozaj šikovných DJov.

Neseďte doma pred telkami! Poďte si futbal pozrieť na Magio pláž – na veľkých obrazovkách a s možnosťami rozličných výhier!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu