Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Príjemná rozlúčka s festivalmi a prázdninami

Nedvědi
Nedvědi

Tí z vás, ktorí ešte váhate, kam pôjdete, máme pre vás fantastický typ ako stráviť posledný prázdninový víkend a urobiť si voľno cez zároveň posledný letný víkend a naplno si ho užiť na festivale LODENICA v piešťanskom campe 27. – 29. 08. 2009.

Napríklad piatok, čiže druhý deň festivalu je fantastický pre návštevníkov, lebo môžu celý deň naplno relaxovať pri piesňach obľúbených hudobných interpretov od rána Open scénou a potom v hlavnom programe v Corgoň aréne.

Môžete sa tešiť určite na kvalitný hudobný program, napríklad v podaní nestarnúcich Poutníkov, uvoľnenú atmosféru prinesie určite Sváťa Koťas či skupina Rangers s Janom Vančurom. Taxmeni oslávia svoju 40. práve na Lodenici. Bez Allana Mikuška si asi slovenskú hudobnú scénu tohoto žánra nevieme ani predstaviť. Dobrú náladu a úžasné vystúpenie so sebou prinesie i skupina Lonstar z Poľska. Bez Jana a Františka Nedvědov by to nebola Lodenica - klasicky sa nám predstavia sólovými koncertmi a potom si spoločne zaspomíname.

Ďalej na vás čaká Open scéna s množstvom kvalitných hudobníkov a kapielok, divadelný stan, pre súťaživo chtivých volejbal, nafukovací futbal. Nezabudli sme ani na našich najmenších, ktorí sa môžu tešiť na strieľajúcich kowboyov, indiánov na ktorých sa môžu premeniť kľudne aj oni, ak si nechajú namaľovať tvár a pridať sa k nim môžu kľudne aj rodičia. Povoziť sa môžu na koníkoch. Pripraví sa pre ne detské mestečko, maľovanie tvárí, nafukovadlá, rôzne súťaže, modelovanie z hliny, jazda na koni, detská škola country tanca, plážový volejbal, výlety do okolia.

Viac info na www.lodenica.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu