Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Jednodňové vstupenky v predpredaji!

Nedvědi
Nedvědi

Na základe Vášho enormného záujmu o jednodňové vstupenky sme dnes dali do predpredaja vstupenky na festival LODENCA aj na ľubovolný deň, ktorý si vyberiete. Navyše cena jednodňového lístka je takmer polovičná z ceny permanentky.

Ale pozor! Počet jednodňových vstupeniek je obmedzený vypredaním limitovanej série. Preto, ak sa limitovaná séria vstupeniek za 13,- Euro na jeden deň vypredá, bude možné zakúpiť si vstupenku už až priamo na mieste. Preto využite túto príležitosť a zabezpečte si jednodňovú vstupenku na ľubovoľný deň v predpredaji!

Každý deň či už štvrtok, či piatok, alebo posledný sviatočný deň 11. ročníka sobota tak, ako aj po minulé roky bude na štyroch scénach - hlavnej scéne pod názvom Corgoň Aréna, open scéne, pesničkárskej scéne tzv. Divadelný stan a na westernovej scéne.

Jednodňové vstupenky sme sa rozhodli dať do predpredaja na základe vašich telefonátov, mailov a veľkého záujmu práve o jednotlivé dni. Piešťany tak opäť ukončia festivalovú sezónu veľkolepo a to LODENICOU práve s vami návštevníkmi!

Predpredaj permanentiek i jednodňových lístkov na www.ticketportal.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu