Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Mobilná hliadka Okey Leta priamo vo Vašom meste

Zobraziť galériu (7)

Počas nasledujúceho týždňa pripravili organizátori hudobného open air festivalu na východnom Slovensku výnimočnú predpredajovú akciu. Od 18. júla si môžu priaznivci zakúpiť dvojdňovú vstupenku na Okey Leto za zvýhodnenú cenu 12 € vo svojom meste priamo u mobilnej hliadky.

Roadshow zacala 18. júla v Poprade, 19. júla vo Vysokých Tatrách, 20. júla v Bardejove, 21. júla Domaša, 22. júla v Košiciach, 23. júla v Humenom, 24. júla na Zemplínskej Šírave, 25.júla v Košiciach, 26. júla v Poprade, 27. júla v Liptovskom Mikuláši, 28. júla v Ružomberku a Martine, 29. júla v Spišskej Novej Vsi a Levoči a 30. júla opäť v Poprade.

Hudobný festival Okey Leto 2009 sa uskutoční už po dvanástykrát v dňoch 31. júla a 1. augusta 2009 na futbalovom štadióne v Poprade. Na hudobnom festivale opäť dostanú priestor známe a veľké hudobné mená z mnohých kútov Slovenska a zahraničia.

Organizátori festivalu doposiaľ zverejnili mená účinkujúcich ako Mukatado, Gipsy.cz,Taktici, IMT Smile, Olympic, Michal David, Zuzana Smatanová, Polemic, Gladiator, Horkýže Slíže, Jana Kirschner, Vidiek, No Name, U.K.N.D., Katarína Knechtová a.i.

Všetky bližšie a nové informácie budú zverejnené na web stránkach okeyleto.zoznam.sk, www.okey.sk, www.forza.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu