Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

MIMORIADNE Lovci lebiek zadržali v Trnave nebezpečného zločinca: Desať rokov na úteku!

Marcel Kolesík je v rukách polície. Zobraziť galériu (3)
Marcel Kolesík je v rukách polície. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie úspech! Cieľoví pátrači Úradu kriminálnej polície Prezídia Policajného zboru v nedeľu v ranných hodinách zadržali v Trnave Marcela Kolesíka (40). Zločinec sa spravodlivosti vyhýbal dlhých desať rokov. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Kolesíka právoplatne odsúdili pre obzvlášť závažný zločin vraždy v štádiu pokusu v jednočinnom súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. "V minulosti si požičal peniaze a namiesto ich vrátenia niekoľkokrát vystrelil na poškodeného muža, ktorý našťastie prežil," opísala polícia.

Marcel Kolesík v minulosti.
Zobraziť galériu (3)
Marcel Kolesík v minulosti.  (Zdroj: Foto: polícia)

Sedí v Leopoldove

Odsúdený už v súčasnosti sedí vo väznici v Leopoldove. Za spomínané činy si vyslúžil trest 25 rokov. Ako poznamenali zástupcovia zákona, namiesto toho, aby mal už odsedených 10 rokov z trestu, prepustenia sa dočká až v roku 2044. V tom čase bude mať 65 rokov. 

Marcel Kolesík je v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

"Jeho zadržanie je dôkazom, že na každého živého zločinca na úteku raz dôjde. Cieľoví pátrači pracovali intenzívne na tomto prípade posledné mesiace a muža zadržali aj napriek tomu, že za posledných 10 rokov sa jeho výzor vekom dosť zmenil," vyzdvihla polícia svoj úspech.

Viac o téme: ZadržanieZločinecMarcel KolesíkLovci lebiek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu