Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Záhadné úmrtie cudzinca Farida na Slovensku: Smrť si ho našla v lese, mal podľahnúť chorobe

Farid sa mal stratiť v lese, kde údajne vydýchol naposledy. Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Farid sa mal stratiť v lese, kde údajne vydýchol naposledy. Ilustračné foto (Zdroj: Hazz/Reprofoto/dailyasianage.com)

PREŠOV - Ešte siedmeho septembra našla polícia neďaleko obce Ruské (okres Snina) telo neznámeho muža. Nemal pri sebe žiadne doklady, jeho totožnosť je preto neznáma. Polícia však podľa našich informácií pracuje aj s verziou, že ide o cudzinca Farida z Bangladéša, ktorý sa cez naše územie pokúšal dostať do Francúzska.

Farid Uddin mal smerovať na západ Európy z Ukrajiny. Prechádzal aj cez naše územie, no práve na Slovensku jeho cesta skončila. Len 35-ročný muž z Bangladéša mal ochorieť, 2. septembra údajne zmizol v lese. Na presne nešpecifikovanom mieste mal vydýchnuť naposledy.

Farid Uddin
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Reprofoto/dailyasianage.com)

Ako informoval portál UNB, rodina zosnulého teraz bojuje, aby telo ich milovaného previezli naspäť domov. Presné okolnosti cesty do Francúzska nie sú známe, Farid mal však až dva dni ísť po svojich v sprievode viacerých mužov z jeho rodnej krajiny. Tí do cieľa napokon úspešne dorazili.

Jedna z možných verzií

Podľa našich informácií polícia momentálne pracuje aj s verziou, že telo neznámeho muža vo veku približne 30 rokov, ktoré našli 7. septembra dopoludnia v katastrálnom území obce Ruské v časti nazývanej Kepovec, mohlo patriť práve spomínanému mužovi.  

Aj napriek tomu totožnosť stále nie je známa, keďže nebohý nemal pri sebe doklady. "Nakoľko k úmrtiu došlo za doposiaľ nezistených okolností a z nezistených príčin, pričom ohliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie, no na stanovenie presnej príčiny smrti nariadil vykonať pitvu," dodala policajná hovorkyňa. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine v prípade začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Viac o téme: SmrťCudzinecSlovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu