Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ľubomír (†34) mal do kamiónu vraziť zámerne: Na tomto svete mi bolo dobre, odkázal bratovi

Vážna dopravná nehoda kamióna a osobného vozidla si vyžiadala jednu obeť. Zobraziť galériu (3)
Vážna dopravná nehoda kamióna a osobného vozidla si vyžiadala jednu obeť. (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

LIPTOVSKÝ HRÁDOK - Minulý týždeň v stredu vyhasol na ceste prvej triedy v katastri obce Hybe život 39-ročného muzikanta Mareka. O týždeň neskôr, v rovnaký deň a len o pár kilometrov ďalej, došlo znova k tragickej udalosti. Zahynul pri nej 34-ročný Ľubomír. Aj preto si úsek stihol vyslúžiť nepríjemný prívlastok "cesta smrti".

Tentokrát však nemalo ísť o nešťastnú náhodu. Podľa našich informácií mal Ľubomír pred osudnou cestou poslať rozlúčkovú správu svojmu bratovi. Malo v nej byť napísané, že mu na tomto svete bolo dobre. Aký mal mladý muž dôvod na dobrovoľný odchod z tohto sveta, ale nateraz nie je známe.

Prečítajte si aj: Prekliata cesta na Liptove: FOTO Ďalšia čelná zrážka, týždeň po smrti muzikanta

O tom, že podľa zatiaľ neoficiálnych informácií všetko nasvedčuje tomu, že Ľubomír mal s osobným autom prejsť do protismeru zámerne práve vo chvíli, keď šiel oproti kamión, informoval aj portál Liptov122.sk. Vodič sedel v aute sám. Tvrdý náraz nemal šancu prežiť.

Snaha o záchranu

K havárii došlo na štátnej ceste I/18 v katastri mesta Liptovský Hrádok v smere na Hybe. Polícia po udalosti úsek uzavrela. Hasiči zranenú osobu vyslobodili z havarovaného vozidla za pomoci hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. Nebolo mu však pomoci. 

Vážna dopravná nehoda kamióna
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium HaZZ)

"Lekár záchrannej zdravotnej služby okamžite po príchode na miesto zahájil kardiopulmonálnu resuscitáciu, no napriek maximálnej snahe sa nepodarilo obnoviť jeho životné funkcie a zraneniam podľahol," priblížil hovorca záchranárov Jozef Minár.

Pred týždňom zahynul len pár kilometrov od miesta spomínanej nehody aj muzikant Marek. V tomto prípade však podľa doteraz dostupných informácií nemalo ísť o zámer. Viac sa dočítate tu.

Viac o téme: NehodaLiptovský Hrádok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu