Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Obrovské nešťastie v Mojmírovciach: Autobus zrazil chlapčeka (†4)

Tragédia v Mojmírovciach Zobraziť galériu (2)
Tragédia v Mojmírovciach (Zdroj: foto: tip citatela)

MOJMÍROVCE - Neopísateľná tragédia sa stala dnes ráno v Mojmírovciach v Nitrianskom kraji. Na ceste vyhasol život štvorročného Miška, zrazil ho autobus.

Informáciu o tragédii potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Božena Bruchterová. "Dnes krátko pred ôsmou hodinou ráno za doposiaľ presne nevyjasnených okolností došlo k tragickej dopravnej nehode. Podľa prvotných informácii mal pravdepodobne vodič autobusu zraziť 4-ročného chlapčeka, ktorý zraneniam na mieste podľahol," uviedla policajná hovorkyňa. 

Bruchterová doplnila, že 58-ročný vodič si pravdepodobne nevšimol dieťa, ktoré vošlo pod autobus, keď stál na zastávke. Po odchode autobusu uvidela na ceste ležať nehybné telíčko svedkyňa, ktorá okamžite kontaktovala políciu. Vodič sa podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom.

FOTO Obrovské nešťastie v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Okolnosti, presná príčina, ako aj miera zavinenia nehody je v štádiu vyšetrovania. K vyšetrovaniu nehody bol pribraný znalec z odboru cestnej dopravy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Podľa miestnych došlo k tragédii po tom, čo sa Miško rozbehol za psíkom.

 

 

Viac o téme: TragédiaChlapčekMojmírovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu