Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Záhadná smrť v Michalovciach: Michala (†24) našli dobodaného v posteli

  Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

MICHALOVCE - Nešťastie sa stalo uplynulý týždeň v Michalovciach. V byte našli na posteli v kaluži krvi Michala (†24). Polícia sa prípadom zaoberá, zisťuje, kto stojí za jeho smrťou.

K tragédii došlo uplynulý týždeň v utorok v paneláku na Jilemnického ulici v Michalovciach. Rodičov čakal najhorší pohľad v živote. Syna našli v izbe na posteli v kaluži krvi, okamžite zalarmovali záchranné zložky. "Môžem potvrdiť, že sme 20. marca vyslali záchranárov k mužovi, ktorý nereagoval a nedýchal. Posádka mu však už nedokázala pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová.  

Podľa našich informácií muž utrpel niekoľko bodných rán na krku, hrudi a bruchu. Polícia vyšetruje okolnosti, za akých Michal odišiel z tohto sveta. "Môžem potvrdiť, že polícia začala trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu zabitia. Presnú príčinu smrti 24-ročného muža určí nariadená pitva," potvrdila hovorkyňa košických policajtov Lenka Ivanová s tým, že vzhľadom na prebiehajúce úkony polícia v tejto chvíli neposkytuje bližšie informácie.

Záhadná smrť v Michalovciach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: michalovce.sk)

Ako sme zistili, do úvahy pripadá aj skutočnosť, že si Michal spôsobil smrteľné zranenia sám. Mladého muža pochovali na michalovskom cintoríne v pondelok. 

Viac o téme: TragédiaMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu