Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčine (†20) oznámili, že má pred sebou len 18 mesiacov života: Zomrela ešte v ten istý deň

Leanna zahynula pri tragickej nehode Zobraziť galériu (3)
Leanna zahynula pri tragickej nehode (Zdroj: Facebook)

GRAVESEND - Smrť si ju vzala skôr, než mala. Mladá žena prišla o život pri nehode v anglickom grófstve Kent. Stalo sa tak pár hodín po tom, ako sa dozvedela, že má pred sebou len približne rok a pol života. Vinu za smrť dievčiny pritom nesie muž, ktorý sa mal čoskoro stať jej rodinou.

Leanna Culverová vlani v marci požiadala snúbenca svojej sestry o stretnutie, pretože sa s ním potrebovala porozprávať. Anthony Grimmond prišiel po ňu na aute a išli sa previezť. Okolo jedenástej večer, keď ju viezol domov, však stratil kontrolu nad svojím Renaultom Clio po tom, ako mu do cesty vbehlo zviera. Stočil volant, aby sa mu vyhol a potom chcel pribrzdiť, no namiesto toho dupol na plyn, v dôsledku čoho vrazil do telegrafného stĺpa. Culverová pri nehode utrpela vážne pozranenie hlavy, ktorému na mieste podľahla. Grimmond sa zranil len ľahko. 

Dievčine (†20) oznámili, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Polícia dvadsaťsedemročného Anthony, ktorý si v čase nešťastia ešte len robil vodičský preukaz, na mieste zadržala. Bol pozitívne testovaný na marihuanu, hoci sa zmestil do povoleného limitu a taktiež priznal, že deň predtým sa predávkoval antidepresívami, keď užil až 28 tabletiek. Súd mladíka obvinil zo zavinenia smrti v dôsledku nebezpečnej jazdy. "Obvinený nemal sadnúť za volant predtým, než získa vodičské oprávnenie a on to vedel. Mal len dočasný vodičský preukaz, čakali ho ešte záverečné testy," zaznelo na súde v meste Maidstone, ktorý sa zaoberá prípadom. 

Dievčine (†20) oznámili, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Príbuzní nebohej uviedli, že Leanne v deň tragédie lekári oznámili, že má pred sebou len osemnásť mesiacov života. Trpela totiž nevyliečiteľným srdcovým ochorením. Osud, či skôr hlúposť muža, ktorý sa mal stať jej švagrom, jej však nedožičila ani to. Súd pokračuje. 

Viac o téme: Tragická nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu