Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Ďalší senior s heroínom: Antona (68) zadržali v bratislavskom Pentagone

Anton (68) mal pri sebe 70 kusov tzv. skladačiek. Zobraziť galériu (3)
Anton (68) mal pri sebe 70 kusov tzv. skladačiek. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA - Po prípade, kedy polícia zadržala seniora, ktorý uháňal na luxusnom aute, a našla uňho drogy, tu máme ďalšieho pána. Rovnako starý, 68-ročný Anton mal pri sebe až 70 kusov tzv. skladačiek.

Väčšina z vás si určite spomenie na nedávny prípad zo Serede, keď 68-ročný senior mal pri sebe heroín za niekoľko tisíc eur a policajtom sa snažil ujsť vo svojom luxusnom vozidle. Najnovšie je tu prípad jeho rovesníka, ktorého policajti zadržali v neslávne známom bratislavskom Pentagone. Polícia o tom informuje na svojom Facebooku.

Anton (68) mal pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

"Dôchodca mal pri sebe 70 ks tzv. skladačiek. Tie na základe výsledkov expertízneho skúmania obsahovali 3.181 mg heroínu s prímesou kofeínu a paracetamolu," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V prípade preukázania viny je možné za takýto skutok uložiť v súlade so zákonom trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Anton (68) mal pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II dňa 26. 1. 2018 vzniesol v tejto súvislosti 68-ročnému Antonovi P. z Bratislavy obvinenie pre zločin Nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi," dodal Szeiff.

Viac o téme: DrogyHeroínSeniorPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu