Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská chyba: Nikdy neurobte to, čo Paťa (18) a Michaela (17) v skúšobnej kabínke

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

TRENČÍN - Polícia ľudí varuje, no tentoraz ide o naozaj nezvyčajné upozornenie. Informuje o tom, do akých problémov sa môžu dostať, ak nájdu stratený telefón a nenahlásia ho na príslušný úrad. Vedeli ste, že v prípade dokázania viny vám hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok? Poučte sa z prípadu dvoch tínedžeriek.

Osemnásťročná Patrícia našla v skúšobnej kabínke jedného z obchodov v nákupnom centre v Trenčíne mobil. S o rok mladšou kamarátkou Michaelou sa dohodli, že si ho nechajú. Nájdený telefón si zobrala Michaela, pričom Patrícii dala svoj mobil ako podiel z nájdenej veci. Majiteľovi mobilu tak dievčatá spôsobili škodu vo výške 500 eur. Za tento čin už boli obvinené.

"Poverený policajt Obvodného oddelenia z Trenčína vzniesol obvinenie z prečinu zatajenia veci spáchaného formou spolupáchateľstva voči 18-ročnej Patrícii z okresu Medzilaborce a 17-ročnej Michaele z Trenčína," informovala polícia na sociálnej sieti.

V prípade dokázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody až na jeden rok. Trestné sadzby odňatia slobody sa u mladistvých znižujú na polovicu.

Viac o téme: MobilPolícia Pokuta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu