Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zlodejky na FOTO úradovali v Topoľčanoch: Ženu pripravili o peňaženku, polícia žiada o pomoc

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Topoľčanoch žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po osobách na snímke. Zobraziť galériu (3)
Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Topoľčanoch žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po osobách na snímke. (Zdroj: TASR/ KR PZ Nitra)

TOPOĽČANY - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Topoľčanoch žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po osobách, ktoré by mohli prispieť k objasneniu krádeží v meste. V sobotu 25. novembra okolo 11. hodiny dopoludnia v predajni na Obchodnej ulici v Topoľčanoch prišlo ku krádeži peňaženky z riadne uzatvorenej priehradky ruksaku.

Ten mala poškodená 69-ročná žena na chrbte, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Zlodejky na FOTO úradovali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - KR PZ v Nitre)

V peňaženke sa nachádzali okrem finančnej hotovosti aj doklady poškodenej, rôzne nákupné karty a bankomatová karta. 

Zlodejky na FOTO úradovali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - KR PZ v Nitre)

V priebehu vyšetrovania boli zabezpečené kamerové záznamy osôb, ktoré by mohli prispieť k objasneniu nielen tejto krádeže, ale aj ďalších krádeží, ktoré polícia v Topoľčanoch vyšetruje. Akékoľvek informácie k totožnosti osôb na záberoch, k ich pohybu alebo pobytu môžu občania podať polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Viac o téme: ZlodejKrádežTopoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu