Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasný prípad z Nitry: Narkoman striekal svoju krv v paneláku a vykrikoval, že všetkých nakazí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NITRA - Šokujúci prípad riešia nitrianski policajti. Vystrašení obyvatelia zalarmovali mužov zákona. Vo vchode paneláku sa im naskytol hrôzostrašný pohľad. Vchodové dvere a kľučky bytov boli zašpinené krvou.

Nitrania ostali v šoku. Po okolí pobehoval muž s injekčnou striekačkou a vyhrikoval, že má Aids a všetkých nakazí vírusom HIV. "Nitrianska polícia prijala vo štvrtok popoludní oznámenie obyvateľov Zvolenskej ulice v Nitre, že na ich bytových domoch sú ľudskou krvou zašpinené kľučky na vchodových dverách," potvrdila hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. 

Otrasný prípad z Nitry:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Po príchode na miesto polícia zistila, že 30-ročný muž si injekčnou striekačkou pichal do vlastného tela a krvou zašpinil kľučky na dverách a steny na štyroch vchodoch. Našli štyri zašpinenia na prednom vchode a tri na zadnom. "Muž vykrikoval, že má AIDS a všetkých nakazí," ozrejmila Čuháková. 


Prečítajte si aj:

Vírus HIV vyvoláva na Slovensku obavy: Lekári zaznamenali rekordný počet prípadov!


Podľa našich informácií je muž narkoman. Policajti ho zadržali a bol mu odobratý biologický materiál na zistenie prípadnej infekčnej choroby. O dezinfekciu znečistených plôch boli požiadaní hasiči. Vo veci vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ohrozovania vírusom ľudskej imunodeficiencie. Za tento zločin hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. 

 

Viac o téme: KrvNarkomanVírus HIV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu