Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rozzúrená žena (38) sa chcela pomstiť svojmu ex za neveru: Po vyčíňaní horko zaplakala

Meeková bola skutočnou majiteľkou auta Zobraziť galériu (3)
Meeková bola skutočnou majiteľkou auta (Zdroj: profimedia.sk)

YEOVIL - Rozzúrená a pripitá žena sa chcela pomstiť svojmu nevernému expriateľovi. A ako sa dá viac ublížiť mužovi, než keď mu poškodíte jeho auto. Nával zúrivosti prerušil až krik jedného svedka, ktorý ju upozornil na to, že vozidlo patrí niekomu inému!

Tridsaťosemročná Christine Ann Pottenová popíjala so svojím súčasným priateľom. Alkohol v nej zrejme oživil staré krivdy a bolesti a podpísal sa pod jej agresívne správanie. Uprostred noci totiž dostala chuť natrieť to svojmu bývalému priateľovi, ktorý ju podviedol a opustil. Poškodiť mu auto bol pre ňu ten najlepší nápad, ako sa mu pomstiť. O jednej hodine v noci z neho odtrhla stierače, poškodila lišty na dverách a stihla odtrhnúť aj spätné zrkadlo. Pri vyčíňaní sa dokonca zranila a na kapote zostali škvrny od krvi.

Rozzúrená žena (38) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pomsta manželovi a jeho milenke: Nadávali mi do tlstej kravy, teraz nech sa na mňa pozrú!

Lenže malo to jeden, ale zato obrovský háčik. Žena totiž neskôr zistila, že zničila auto nikomu úplne inému. Lomoz zobudil jedného zo susedov, ktorý Christine zastavil a privolal políciu. Keď sa o tom dozvedela skutočná majiteľka Peugeota 307, štyridsaťsedemročná Anita Meeková, neskrývala svoju zlosť, pretože už mala naplánovanú dovolenku a toto všetko jej zbytočne skomplikovalo celú situáciu. "Veľmi ma to nahnevalo a pokazilo radosť z celej dovolenky. Tú ženu nepoznám, vraj nie je z nášho mesta. Nechcem však o nej už nikdy počuť," povedala Anita. 

Rozzúrená žena (38) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Policajti Potenovú zatkli a obvinili z ničenia cudzieho majetku. Súd jej vymeral polročný podmienečný trest a Meekovej bude musieť uhradiť škodu vo výške 336 libier (375 eur). 

Viac o téme: PomstaNevera Poškodenie auta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu