Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Švajčiarska polícia rieši záhadu! Slovák skončil na psychiatrii: Strata pamäti, poznáte ho?

Neznámy muž Zobraziť galériu (2)
Neznámy muž (Zdroj: Foto: FB/PatrosZvolen)

ZÜRICH - Vo švajčiarskom meste Zürich sa stratil muž, s najväčšou pravdepodobnosťou Slovák. Sám sa prihlásil na políciu, no nikto nepozná jeho totožnosť. Hospitalizovali ho v nemocnici, svoje meno nepovedal.

Koncom augusta, presne 29.8. v čase o 21.30 hodine sa neznámy muž sám dostavil na políciu na hlavnej stanici v Zürichu vo Švajčiarsku. Nebol schopný predložiť žiadne doklady, ani oznámiť svoje údaje. Predstavil sa ako "ZEQ" a jediné slová, ktoré povedal, boli v slovenskom jazyku "Potrebujem zelené tabletky" a "domov". Na prípad upozornil na sociálnej sieti PatrosZvolen.

Popis osoby

V súčasnosti je neznámy muž hospitalizovaný na psychiatrickej klinike v Zürichu. Je beloch, vysoký približne 175 cm, je štíhlej postavy, má hnedé vlasy. 

Švajčiarska polícia rieši záhadu!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: FB/PatrosZvolen)

"Môžeme potvrdiť, že Interpol Bern sa na nás, ako aj na všetky členské krajiny Interpolu, obrátil s prosbou o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža. Z našej strany sme postupovali štandardným spôsobom, podľa ktorého postupujeme v takýchto prípadoch a súčinnosť sme poskytli," objasnila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Baloghová s tým, že doteraz naša polícia neobdržala od partnerskej krajiny informáciu, či sa podarilo identitu muža zistiť. 

 

Viac o téme: PátranieNeznáma osoba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu