Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma na nitrianskom sídlisku: Páchateľ (31) bodol muža nožom do chrbta, prikázal mu vyzliecť sa

Nôž, ktorým 31-ročný muž ohrozoval ženu a následne bodol do chrbta muža
Nôž, ktorým 31-ročný muž ohrozoval ženu a následne bodol do chrbta muža (Zdroj: KR PZ Nitra)

NITRA - Stíhanie vo veci pre trestné činy vydierania a lúpeže začala policajná vyšetrovateľka v Nitre. Dôvodom je dráma na nitrianskom sídlisku Klokočina, pri ktorej 31-ročný muž nožom ohrozoval ženu a následne bodol do chrbta muža. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

 "V utorok 18. júla večer na Bellovej ulici muž vymáhal pod hrozbou násilia od 51-ročnej ženy telefónne číslo na jej známeho. S nožom na krku mu žena v obave o svoj život telefónne číslo vydala. Po incidente jej páchateľ zobral mobilný telefón," priblížila Čuháková.

Dráma podľa jej ďalších slov pokračovala v blízkosti benzínového čerpadla na Novomestského ulici, kde si podozrivý muž a jeho obeť po telefonáte dohodli stretnutie. "Muž po hádke porezal poškodeného na tvári a bodol ho do chrbta. Prikázal mu vyzliecť sa donaha a z miesta odišiel so šatami aj topánkami poškodeného," povedala Čuháková s tým, že privolaná policajná hliadka podozrivého muža zadržala a momentálne v policajnej cele vytriezvieva. Pri zadržaní nameral prístroj v jeho dychu 0,84 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 1,75 promile.  V zmysle trestného zákona hrozí mužovi trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov. Polícia vykonáva v prípade ďalšie procesné úkony. 

Viac o téme: NôžBodnutieNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu