Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nakupujúci zažili hrôzu v bratislavskom obchode: SBS-kár chcel zastaviť zlodeja, krvavá dráma

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Poriadna dráma sa strhla včera v jednom z bratislavských obchodov. Muž pracujúci v SBS-ke zastavil jedného zákazníka, mal podozrenie, že kradol. Páchateľ vytasil nôž a surovo bodol.

Nakupujúci, ale aj zamestnanci ostali krátko po 13-tej hodine v priestoroch prevádzky jedného z obchodných reťazcov na Saratovskej ulici poriadne vystrašení, situácia pripomínala scénu ako zo zlého akčného filmu. Na mieste sa strhla krvavá dráma. 

Všetko kvôli maslu

Podľa predavačky muž, ktorý bodal, ukradol z obchodu maslo. SBS-kár si to všimol a chcel ho zastaviť, aby tovar vrátil. Po krvavom útoku zlodej z predajne vybehol a utiekol. Na miesto dorazili privolaní policajti a záchranári. Záchranári boli privolaní k mužovi, ktorý mal bodné poranenie v oblasti hrudníka. Po ošetrení ho previezli do nemocnice na Kramároch,” uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 


Prečítajte si aj:

Megakrádež u známeho podnikateľa: Vybielili mu byt v Bratislave, lup za vyše milión eur


Prípadom sa už polícia zaoberá. Hliadka Policajného zboru hodnovernosť tohto oznámenia na mieste preverila a potvrdila, zamestnanec súkromnej bezpečnostnej služby v tejto súvislosti utrpel bodné poranenie,” potvrdil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. Totožnosť páchateľa polícii doposiaľ známa nie je. 

Viac o téme: ObchodNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu