Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragické ráno na východe: Muž neprežil zrážku s vlakom, ďalší zomrel pri autonehode

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: android)

SNINA – Na železničnej trati v Snine došlo dnes v ranných hodinách k tragédii, pri ktorej prišiel o život zatiaľ neznámy muž. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Rušňovodič uviedol, že pred rušňom spozoroval neznámu osobu, ktorá náhle vstúpila do koľajiska a zostala tam stáť. Okamžite použil výstražné zvukové znamenie a rýchločinné brzdenie, no zrážke už nedokázal zabrániť. Na miesto bola privolaná aj záchranná služba, ktorej lekár konštatoval u zrazenej osoby smrť.

Podľa slov hovorkyne ide o muža vo veku približne 50 až 60 rokov. Totožnosť osoby je zatiaľ v štádiu preverovania. "U rušňovodiča bola vykonaná dychová skúška, jej výsledok bol negatívny. K zraneniu cestujúcich vo vlaku nedošlo," dodala. Polícia prípad rieši ako trestný čin usmrtenia. 

Pri dopravnej nehode zomrel 25-ročný muž

K smrteľnej dopravnej nehode, pri ktorej prišiel o život 25-ročný vodič, došlo dnes krátko po polnoci v obci Rudlov vo Vranovskom okrese. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Mladík počas jazdy z doposiaľ nezistených príčin zišiel s vozidlom mimo cestu a narazil ním do oplotenia rodinného domu.

Auto bolo týmto nárazom odrazené späť na cestu, prešlo na druhú stranu, kde narazilo do svahu priekopy. Vodič bol vo vozidle sám. Pri nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Celková škoda, ktorá pri nehode vznikla, bola vyčíslená na 3250 eur. Okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania. Polícia vo Vranove nad Topľou začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: NehodaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu