Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bratislava sa zmieta v dopravnom chaose: FOTO nehody, ktorá spustila reťazovú reakciu

Vodičku na ceste prekvapila ranná námraza Zobraziť galériu (4)
Vodičku na ceste prekvapila ranná námraza (Zdroj: Facebook/Odťahovka)

BRATISLAVA – Od rána sa šoféri hlavného mesta sťažujú na nekonečné zápchy a problémy na cestách, ktoré si vyžiadali minimálne jednu haváriu. Príčinou bola ranná námraza na moste Apollo, s ktorou už mnohí vodiči v tomto ročnom období nerátali.

V Bratislave dnes klesali ranné teploty takmer k bodu mrazu a prekvapili aj vodičov na cestách. Námraza na moste Apollo si dnes vyžiadala dopravnú nehodu vodičky Peugeotu 308, ktorá sa „neudržala v jazdnom pruhu a po šmyku v tzv. hodinách narazila do zvodidiel,“ uvádza na Facebooku Odťahovka. V dôsledku nehody sa na moste začali tvoriť kolóny, ktoré ochromili plynulú dopravu na všetkých bratislavských mostoch a v širšom centre mesta. Komplikovaná dopravná situácia si ráno vyžiadala aj škodové udalosti na Einsteinovej, Dolnozemskej a Vajnorskej ulici.

„V priebehu dnešného dňa evidujeme na Moste Apollo dve škodové udalosti a jednu dopravnú nehodu. K dopravnej nehode došlo krátko po 06.30 h v smere do mesta. Žena (48) idúca po Moste Apollo z doposiaľ presne nezistených príčin narazila s osobným motorovým vozidlom zn. Peugeot 308 (EVČ BA) do zvodidiel. V dôsledku nárazu utrpela žena ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z Bratislavských nemocníc. Požitie alkoholických nápojov bolo vykonanou dychovou skúškou u vodičky vylúčené. Presné príčiny, ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti  predmetom šetrenia,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Bratislava Lucia Mihalíková.

Bratislava sa zmieta v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Odťahovka)

Bratislava sa zmieta v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Odťahovka)

Mapa upchatých bratislavských úlíc
Zobraziť galériu (4)
Mapa upchatých bratislavských úlíc  (Zdroj: waze.com)

Viac o téme: NehodaApollo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu