Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Autobus sa zrútil do priekopy a vrazil do stromu: Polícia začala v prípade trestné stíhanie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: polícia)

NIŽNÁ RYBNICA – Bez ťažkých zranení sa zaobišla dopravná nehoda autobusu, ku ktorej došlo v Sobranskom okrese. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Košiciach Alexander Szabó. V súvislosti s nehodou začala polícia trestné stíhanie.

K udalosti došlo v utorok (8.3.) medzi obcami Nižná Rybnica a Veľké Revištia. Autobus, v ktorom sa viezlo 13 cestujúcich viedol 50-ročný muž. "V úseku cesty pred križovatkou zvanou Gajdoš, pravými kolesami vozidla vyšiel na nespevnenú krajnicu a následne do priekopy, kde sa prevrátil a šmykom narazil do stromu," priblížil Szabó. 

Pri nehode utrpeli ľahké zranenie dvaja cestujúci a vodič, s časom trvania liečenia približne sedem dní. Dychovou skúškou sa u vodiča požitie alkoholu nezistilo. Na autobuse, ktorý vlastní stropkovská spoločnosť, vznikla škoda 10.000 eur. 

Polícia začala v súvislosti s nehodou trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia. "Príčina a bližšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania," dodal Szabó.

Autobus sa zrútil do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Viac o téme: SobranceNižná Rybnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu