Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štvormesačný Klaudius z Prievidze spadol, v mŕtvom telíčku našli drogy: Matku hľadajú, utiekla!

Silvia Gažovičová Zobraziť galériu (2)
Silvia Gažovičová (Zdroj: polícia)

PRIEVIDZA - Koncom roka 2014 otriasla Slovenskom šokujúca udalosť. Len štvormesačný chlapček zomrel po tom, čo spadol otcovi z prebaľavacieho pultu. Na prípade je zarážajúce, že v telíčku nebohého Klaudiusa objavili pri pitve drogy. Jeho rodičia čelia obvineniu z drogovej trestnej činnosti. Po smrti synčeka sľubovali sudcovi, že povedú riadny život, preto ich nevzal do väzby. Svoje slová ale nenaplnili a ich činy hovoria o presnom opaku.

Miroslava, otca nebohého chlapčeka, zastavili koncom uplynulého roku policajti a v aute mu našli drogy. Putoval rovno za mreže. Na Klaudiusovu mamu bol vydaný príkaz na zatknutie. Ženu hľadá polícia. Opakovane nepreberá zásielky a nedostavuje sa na súd.  


Prečítajte si aj:

Polícia obvinila muža z prečinu usmrtenia: Štvormesačný chlapček zomrel po páde z práčky!


Silvia Gažovičová (30) z Dolných Vesteníc v okrese Prievidza sa narodila 17.4.1985. "Na menovanú vydal sudca Okresného súdu v Prievidzi Príkaz na zatknutie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov ich držanie a obchodovanie s nimi," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová, ako doplnila, Silvia sa nedostavuje na súdne pojednávania a vyhýba sa trestnému stíhaniu. V mieste svojho trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava a nie je známe miesto jej súčasného pobytu.

Rodičia nebohého chlapčeka, ktorí sľubovali, že povedú riadny život
Zobraziť galériu (2)
Rodičia nebohého chlapčeka, ktorí sľubovali, že povedú riadny život  (Zdroj: foto: tv joj)

Popis osoby

Silvia je vysoká asi 165 cm štíhlej až chudej postavy. Má čierne dlhšie vlasy a hnedozelené oči.  

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, alebo na stálu službu Obvodného oddelenia Prievidza na telefónnom čísle 096127 3755. Prípadne priamo na Kriminálnu políciu v Prievidzi na telefónnom čísle 0961273374.

Viac o téme: MatkaNezvestnáPrievidzaSilvia Gažovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu